-
Witam,
widze Michal ze powrociles do korzeni :D Wyglad i wyposazenie "nowego" nabytku nie zmienil sie wiele od Twojej poprzedniej. Widze ze zdrowy rozsadek doprowadzil Cie znow do jedynego slusznego wyboru :) Dolozysz blendy na US rejestracje i jestesmy w domu :D
Pozdrawiam Ciebie i twoja nowa czarnule i licze na spotkanie w Sulejowie.
-
Już myślałem że pójdziesz w złą stronę po sprzedaży poprzedniej e38. Zadawałeś jakieś dziwne pytania na forum o mercedesy, lexusy i inne ale widze że dokonałeś po raz kolejny jedynego słuszengo wyboru :D Gratuluje dość wyjątkowej sztuki ;)
-
Ciekawa siudema! GRATULACJE! ;)
-
Gratulacje! czyżby powróci temat US lamps?? :D
-
Ja równiez przyłączam sie do gratulacji zycząc przyjemnej eksplatacji najpiekniejszego modelu 7 ;D ;D ;D
-
Michał nic tylko pogratulować. Na zdjęciach betka super się prezentuje no a co dopiero w rzeczywistości. Musimy zrobić jakiegoś szybkiego spota.
Potwierdziłeś pewną prawidłowość:
"Kto siudemy zakosztuje nigdy z niej już nie zrezygnuje" :D
-
Jeszcze raz dzięki za miłe słowa... :)
Faktycznie, po rozstaniu z E38 - w każdym innym aucie coś mi nie leżało: a to przycisk centralnego zamka w złym miejscu, a to mdła stylistyka, a to znowu coś... ;D
Co do tablic US, świateł US itp. - oczywiście jest to na liście. Generalnie chcę odtworzyć to co zrobiłem w poprzedniej 740, ale wszystko w swoim czasie.
Do Sulejowa w tej sytuacji mam nadzieję wpaść, a i na spociki reflektuję jak tylko opędzę się z formalnościami. :cool:
-
Witamy, Michał :hah: :hah:
Wóz widziałem, wyoglądałem z każdej strony i cóż :medit: Jest piękny
Jest kilka rzeczy które bajecznie mi się podobają i wiem do czego będę dążył, tak samo Michał wie do czego dążyć.
Piękne auto i życzę bezawaryjności i zadowolenia :cool:
-
bardzo ładna sztuka !
gratuluje
pozdrawiam
-
Michał piękny sprzęcik :medit: z resztą ta ostatnia też była piękna :medit: jednym słowem masz ręke do kupna takich cukierasów ;)