tak sie to kończy jak ktoś jezdzi na lejących wtryskach i ma benzyne zamiast oleju w silniku.To wiadomo było juz dawno i opisywane setki razy.Ale konkretnie napisz co tak naprawiasz przy tych silnikach ??? Tak często....
Wersja do druku
tak sie to kończy jak ktoś jezdzi na lejących wtryskach i ma benzyne zamiast oleju w silniku.To wiadomo było juz dawno i opisywane setki razy.Ale konkretnie napisz co tak naprawiasz przy tych silnikach ??? Tak często....
Odpisałem na podstawie takich awarii jakie przewinęły się u mnie . Nie twierdze ze duzo tych silników naprawialem.
To w końcu jak? bo już brzmi to mało wiarygodnie!
Prawda jest taka, że każdy motor w każdym aucie jest awaryjny, a czy więcej czy mniej to kwestia wielu czynników i nie da się jednoznacznie określić,
tak jak Ty zrobiłeś że 750 są złe a 740d idealne
Na podstawie moich doswiadczeń i opini uzytkowników ktorym serwisuje auta bede polecał 740d niz 750i i tyle ode mnie.
Ale nadal to 1 opinia i trzeba ich wiecej jak zawsze.
Mówić i polecać możesz, tyle że jest to niczym nie poparte w takim razie, bo sam się gubisz w tym co piszesz raz mówisz tak raz tak.
Wróciłem z oglądania ale trup panowie skrzynia szarpała ale silnik nawet dobrze pracował może ktoś ma ladna pany bo ***** c*** mnie strzela z szukaniem 7
A pokaż z ciekawości ogłoszenie auta które oglądałeś ? Może warto utargowac na remot skrzyni ? Ja czasami wole w ten sposób a potem sobie porobic, bo szukanie ideału i to jeszcze w takiej konfiguracji jak sobie człowiek wymarzy czesto jest czyms niemożliwym . E65 tak kupiłem, własnie skrzynia było do roboty. W f01 tez pare spraw trzeba było ogarnąc ale utargowałem w sumie chyba z 28 tyś, trwało to 3 miesiące ale się udało :)