A kt0 powiedział że projekt prze3róbek trzeba zaczynac z tej czy innej strony?? Ważne, że właściciel ma banana na twarzy :viva:
Wersja do druku
A kt0 powiedział że projekt prze3róbek trzeba zaczynac z tej czy innej strony?? Ważne, że właściciel ma banana na twarzy :viva:
A Ty zacząłeś od pięty strony. Powinno być przecież najpierw grill , zegary, dokładka , felgi i paski :faint: :faint:Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Ale chłopie jesteś upierdliwy jak stara baba. Czy kolejnośc ma jakieś znaczenie?
Widze, że zawsze musisz wtrącić swoje 5 groszy mimo, iż mało kiedy wnoszą one coś do tematu.
A wracając do projektu to mi się podoba... bo wiem , że na tym się nie skończy.
Rozumiem żeby ktoś miałby uwagi że np pasy są za wąskie czy za szerokie czy za jasne albo za ciemne ale że przed pasami powinna być dokładka albo felgi. A co to jakaś instrukcja do tego typu modyfikacji gdzieś jest?? :faint: Każdy wprowadza zmiany w takiej kolejności w jakiej ma możliwość.
I w jakiej uważa za stosowne ;)Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Podoba, nie podoba, najważniejsze, że nie zaczął od wydłubywania szkieł z reflektorów. ;D
Gablota jest elegancka i podoba się właścicielowi. A o to przecież chodzi (a przy okazji zawsze jest powód do spotkania ;) )
Ja dzisiaj zakładam uchwyt na napoje z tyłu! Ktoś reflektuje ?! ;DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
A masz napoje?? ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
sie znajdą ;DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
To ja wczoraj jechałem w korkach 1,5h żeby nasz spot trwał 5 min a Ty mi mówisz ze dziś jest następny :faint: ;D ;D ;D
Oj Damianku!! Ty to mogłeś zostać dłużej, ale nie wiem co na to Twoja małża :D :DCytat:
Zamieszczone przez Damias