Re: bmw 750 dla młodego kierowcy
Cytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Wyobraź sobie że przychodzi do Ciebie taki gówniarz co ma 18 lat i chce takie auto. Sam fakt sprawił, że potraktowali go czystą olewką wciskając bajkę. Bezczelni byli do bólu :) przybiłbym im bombkę (żółwika) :) Ta wypowiedź była czysto niepoważna jak i sam zainteresowany...
Troche nie do końca mnie zrozumiałeś - nie krytykuję mechaników.
Po prostu rozbawiła mnie jego historia, jak został potraktowany przez nich. Przycieli mu zapał i skrzydła w sekundę, a rodzice rzeczywiście jacyś tępowaci, skoro "nieopierzonemu" kierowcy, w dodatku dzieciakowi co się jeszcze nie zdążył wyszumieć dają takie narzędzie...
Znam osobiście niby spokojnych i porządnych, co jask wsiedli w "rakietę" - nie ważne czy bmw, czy calibra, golf-tuning, probe - po chwili chceli pokazać co potrafia (właściwie co nie umieją).
A piszesz - jakby do mnie przyszedł taki.... - w sumie to sam nie wiem jakbym się wobec niego zachował :)
Ja bym powyzywał i wygonił... po rozum do głowy :)
A pewnie każdy z nas pamięta jak był młody... niektórzy są spokojni itd ale to nie oni zaczynają, wiecie jak jest, przyjdą koledzy się przejechać, laseczki te sprawy :) młodemu na 2 minuty wyłączą się klepki i nieszczęście gotowe :/
Cytat:
Zamieszczone przez mario7
Moja 7 jest moim pierwszym autem i tylko dla tego auta zrobilem prawko tak wiec 7 jest idealna jako pierwsze auto ale dla ludzi którzy lata wariowania maja juz za soba
Tak kolego ale już z foto widać, że nie masz 18-19 lat i już trochę poznałeś życie i wiesz co znaczą konsekwencje ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Panowie a skąd Wy od razu takie wróżki[...]
Ja też lubię korzystać z tego co fi BMW daje. Jeździć szybko nie znaczy niebezpiecznie dobrze wiemy że kobieta czy dziadek za kółkiem jadąc 40km/h potrafi stwarzać 10 razy większe zagrożenie. Za kółkiem trzeba mieć wyobraźnie!!! Myśleć co się robi i wykonywać manewry które nie są niebezpieczne. Co innego lecieć pustą drogą 170km/h a co innego wyprzedzać na trzeciego, co innego wykonywać ten manewr nie widząc dokładnie drogi bez upewnienia się czy jest pusto, lub wyprzedzać na niewidocznych zakrętach! Takich jełopów niestety nie brakuje, tacy pewnie myślą, że podwójne ciągłe na drogach wymalowali dla niedzielnych kierowców a nie dla jego samego- boskiego połączenia Kubicy i Loeba :/