No ja myślę, że przy seryjnym wydechu, to jak ryknę M30 to będzie bardziej słychać jak M60 :)
Wersja do druku
No ja myślę, że przy seryjnym wydechu, to jak ryknę M30 to będzie bardziej słychać jak M60 :)
Panowie a co myslicie o tym egzemplarzu?
https://www.olx.pl/oferta/piekny-you...5-IDv6jBl.html
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Ee no frajdy jest mniej 😊
A co do V8 konkretny serwis i nie buja Irku tylko wiadomo że to tanie nie jest ale jaki klasyk obecnie jest tani
Wygląda ładnie. Pytanie dlaczego ma w środku przedliftową skórę? To oczywiście niczego nie wyklucza, bo może wcześniej był welur, właściciel zapragnął mieć skórę i nie odrobił lekcji jaką powinien kupić do swojego rocznika. Za każdym razem bierz VIN, to zawsze ułatwia sprawę.
Cześć! Skóra jest dołożona razem z przedliftowym tunelem, nie ma klimatyzacji, jest brzydko zarysowana w okolicach wlewu. Tego nie widać na zdjęciach w aukcji. Mam do niej vin i fotki szczegółowe, mogę przesłać. Właściciel ma ją jakoś bardzo krótko. Szukamy dla mojego kolegi czegoś w podobnych pieniążkach ale on z tej sztuki zrezygnował.
To bez klimy to sobie odpuść...
Dokładnie wyjedziesz autem w lato na przejażdżkę i jak będzie jak dziś to będziesz mieć dość już po 5 minut
Dokładnie, jaki sens mieć weekendowe auto i w lecie kiedy sie najwięcej jeździ nie mieć klimy... nawet by mi się nie chciało o tym myśleć przy obecnych temp