A mnie sie chrom podoba w każdej postaci i w każdym miejscu,klamki, lusterka, grill, kólka może.... w przyszlości ;D ;D ;D chromuj Michaś chromuj ;D ;D
Wersja do druku
A mnie sie chrom podoba w każdej postaci i w każdym miejscu,klamki, lusterka, grill, kólka może.... w przyszlości ;D ;D ;D chromuj Michaś chromuj ;D ;D
O wilku mowa ;D ;D :faint:Cytat:
Zamieszczone przez komando07
Coboss te na obrazkach to nie styling 32 tylko obiekty westchnień mianowicie moim zdaniem ponadczasowe felgi ALPINA :cool:
;D taka mała propozycja? ;)Cytat:
Zamieszczone przez komando07
http://www30.patrz.pl/u/f/20/87/97/208797.jpg
foto z wyszukiwarki obrazów google. http://www30.patrz.pl
Swoją drogą, zdjęcie jest prawdziwe, nie jest to animacja komputerowa. Widać, że świeżo poskręcany, nie ma jeszcze znaczka i grilla a więc moje pytanie. Czy to w ogóle możliwe aby taki pojazd został dopuszczony do ruchu?
-------------------------------------------------------------------------
czarek wiem, wiem ale to jest mniej więcej ten sam wzór a jak podejrzewasz foty Alpiny łatwiej znaleźć jak styling 32, ważne że zamiast domysłów i wysileń fantazji mamy realny obraz ;)
O fak ale daje po oczach ;D A z tym dopuszczeniem do ruchu to faktycznie może być problem. Skoro nie można mieć foli lustrzanej na szybach to chyba cały samochód też nie powinien być jeżdżącym lustrem :D Ale nie wiem jak to w przepisach wygląda.
Może i powstał taki pojazd i to nie jest animacja ;) Wytłumaczcie mi jednak co jest za przednim kołem we wnęce nadkola? :o Przecież tam jest (powinien być) cień i ten elemnt znajdujący sie tam powinien błyszczeć tochę mniej! :/
Czy to jest polerowana stal czy nikiel lub chrom? :/
Zderzak może byc najwyżej pomalowany farbą niklopodobną, bo plastiku sie nie nikluje. No chyba, że zrobili sobie blaszaną wytłoczkę :P
Mi się wydaje że tam jest po prostu dziura i widać kawałek dolnej części błotnika i progu :)
nie no coś tam jest założone bo z tyłu też tak jest :) to auto pewnie jakieś na pokazy i nie będzie jeździło :)
Jest to zwykly FANTACHROM na calym swiecie ludzie maluja wszystko ta farba felgi ,plastiki ,cale auta jes wiele kolorow pare lat temu widzialem fiata 126p czerwony chrom