W takim układzie biorę...Ty masz miro dobry motor może nie za mocny za to trwały tak jak 2.8 w e38.
Wersja do druku
W takim układzie biorę...Ty masz miro dobry motor może nie za mocny za to trwały tak jak 2.8 w e38.
Ale Miro by pewnie chciał tyle co daliście za obie 735:highly_amused:
Ja też uważam że E65 to bezawaryjne auto. Też bym na moją spokojnie dał gwarancje
Kiedyś wspominał że za 40k by nie sprzedal
A ja grubo zastanawiam się nad tym czy jeszcze raz bym kupił to auto. Fakt komfort zajebi... ciszą w środku nie porównywalna. Wszyscy piszą o idrive i wyposażeniu że pada. Ja mam po 1.5 roku użytkowania gorsze problemy i gdyby nie to że sam naprawiam i szukam przyczyn dzięki ludziom z tego forum to pietnastaka już bym położył lekko.
Problem ze skrzynią wystąpił po roku wcześniej lalka. Problem z Valvetronikiem sterownik po 1.5roku i tu była sta..a gdyż gdzie nie pojechałem straszył przewalonym rozrzadem. No i uszczelniacze po 1.5roku użytkowania nagle auto zaczęło kłócić na niebiesko i aż gryzie jak się stanie za.
Pierdoły to Logic7 ale był uwalony w momencie kupna, hydraulika klapy, i drzwi softclose.
Czy jest tanie w utrzymaniu? Moim zdaniem ceny części eksploatacyjnych nie są małe i biorąc pod uwagę drugie moje auto Mercedes R (taka krowa o wadze 2200kg) to wychodzi drożej.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
A ja myślę, że to nie do końca tak jest. Myślę, że dla kogoś kogo stać na świeże F01 czas jest bardzo cenny. Pracuję w wypożyczalni samochodów, więc wiem jak długo ludzie potrafią na nas czekać. W nocy zdarza się że nawet 3 godziny koczują gdzieś na stacji paliw z walizkami... Dla mnie byłoby istotne żeby auto nie sypało się w najmniej spodziewanych momentach. Masz assistance - niby wszystko fajnie, ale na lawetę czekasz 1,5 godziny, potem na zastępcze kolejne dwie... :D
Ja to nie wiem co wy tak piszecie z tą awaryjnością F01.Czy komuś to auto się zepsulo,że stanął na środku ulicy ????? Łapki do góry.Komu ??
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Nikomu bo każdy boi się kupić żeby tak właśnie nie było :thumb:
A tak serio to teraz żałuję że nie kupiłem od razu f01 ale e65 też chciałem miec