-
Ja nie mówie że powinno być tanie czy drogie - każdy ceni ile chce, tego nigdy nie neguje i każdy ma prawdo sobie kupić za ile uważa. Twierdze tylko że nie zawsze cena jest odnośnikiem stanu :) Ot tyle ;)
Co do wycieków w N62 to wiem jak to u mnie i wiem jak to mi mówią w warsztacie :) Trzeba by przy pewnej okazji po prostu wszystko wymienić co może cieknąć i wtedy masz szanse, że będzie ok na jakiś czas, chociaż u mnie niektóre rzeczy uszczelniałem nie tylko raz ;)
-
-
Raczej tak, na razie po za poceniem maglownicy od roku spokój :)
Dobra, ale robimy mega OT w temacie.
-
Jaka cena taki samochód. Niezmiernie rzadko się zdarza wyjątek od tej reguły. Kolego dwa dni temu mnie odwiedził z nowym nabytkiem. E65 740d za 23 tyś. zł.
Po bliższym zapoznaniu wszystko było jasne. Ciekawy jestem tylko jak długo podoła w jej utrzymaniu. I jeszcze jedno. Nie ma w niej DD przez co wyraźnie się kładzie i buja na boki. IMO ten system to najlepiej wydane pieniądze z ekstra dodatków.
-
-
IMO...In my opinion....w mojej opinii...bezsensowne skroty internetowe uzywane w Polsce a pisane z angielskiego...
Wypalcowane z LG G4
-
Aaaaaa rozumiem. Chodzi o DD ? Mam i potwierdzam....mega system.
-
widze ze dlugo te auto wisi na necie a chetnego nie ma dalej jak nie bylo.... troche daleko zeby jechac i zrobic sobie wycieczke
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...-ID6ya4zR.html
-
moim zdaniem powinien podniesc cene o 15 tysicy, ogarnac, podpicowac na sztuke
i zejdzie :)
cena za niska, za tyle to mozna kupic w miare ogarniete e38 750, ale tylko ogarniete
cena od razu wkazuje jaki jest stan auta
jak podniesie to sie zjawia majetni, mniej kumaci :)
-
następna igiełka :):):) Pisze: Auto w pełni sprawne ....a na głupim zdjęciu już widać ,że airbag świeci.
Jak takich rzeczy nie ogarnia to aż się martwię o resztę. Cena niska bo sie chce pieczki pozbyć. Jak by był fajny to go dawno,dawno nie ma za taką kasę.