Auto warte uwagi , same felgi maja jakąś wartość , gaz , ringi , zawsze można wywalić . W e38 są ważniejsze rzeczy do sprawdzenia niż to co widać na fotkach. Krytykowac bezmyślnie z fotek jest najłatwiej :cold:
Wersja do druku
Auto warte uwagi , same felgi maja jakąś wartość , gaz , ringi , zawsze można wywalić . W e38 są ważniejsze rzeczy do sprawdzenia niż to co widać na fotkach. Krytykowac bezmyślnie z fotek jest najłatwiej :cold:
Napisałem w temacie i pierwszym poście zapytanie, a już grono "znawców"... co w niej pięknego, ringi, czerwona ramka w pierwszym zdjęciu itd Nie byłeś nie oglądałeś to się nie wypowiadaj, bo nie interesuje mnie wasze zdanie na temat tego czy leżą wam ringi, felgi itd. czy też nie. A konkrety " byłem, oglądałem... odpuść bo..." Szukam e38 4.0 w longu czarna bądź srebrna i to jest dla mnie wyznacznikiem. Założyłem temat bo może ktoś był i oglądał, i dzięki jego wypowiedzi daruje sobie zbędnych km. na podróż i wkurwieni* na miejscu.
Dosłownie jak kolega mówi ja moge powiedzieć to co usłyszałem przez tel od sprzedawcy jakies 3miesiace temu ze auto bylo całe malowane ale juz w tym ogłoszeniu juz o tym nie wspomina a jesli kolego szuka takiego auta to moze ci zaproponuje cos sensownego jak znajde w Niemczech bo przyprowadzamy e38 z niemiec miesiecznie srednio 3 sztuki jak coś to dzwon 782753637 pozdrawiam
HA HA HA ale beka :loco:
kocham takie tematy :)
Skoro zakładacie tematy to się wypowiada ktoś tak a że nie widział auta to co z tego?
Sądzicie że wszystkie 7er na allegro ktoś oglądał? jakoś wątpię.
A tym natarczywym i co im tak przeszkadza co się pisze to polecam taka funkcję na tym forum jak blokada postów danego usera - wtedy nie widać co napisał i spokój jak na plebani po śmierci organisty :)
Mamy demokracje i każdy pisze co uważa :) dlatego jak się coś komuś nie podoba jego wola nie czytać :P a i zdrowsi będziecie :thumb:
A tym co tak lubią moje posty obserwować i potem w nich pisać, to przypominam, że wielce się zarzekali że tego nie robią, a jak ja zacznę to pożałują :) i znów będą mieli wielkie ale :)
Więc niech sami się nie przypierd... a potem dopiero oczekują tego że do nich się nikt nie przypierd...
Nooo i czekam na zakup tego longa :)
A ty jak zawsze na temat.... zamilcz nie ośmieszaj się juz....
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
@ADASIO na co niektórych tym bardziej żółtodziobów naprawdę szkoda nerwów.
Może kolega faktycznie potrzebuje pod wiejską dyskoteką się autem pokazać i wręcz będzie dumny jak angels eyes włączy :)
Ja się tylko zastanawiam gdzie czasami są moderatorzy na tym forum ???
Moderatorzy aż za dużo tutaj robią - czasami nie wiem o co im kaman.
A ja jezdze dieslem podobno paliwo do traktorow... :) konkretnie auto dlugo stoi i gdzie jest konkretnie opisane na jakism forum jak znajde to wrzuce link ktos wspomnial o malowaniu to prawda i według tego który te auto oglądal auto nie było dokładnie złożone , moze i dla tego juz niema wzmianki o malowaniu . Post na farum jakies innej marki niz bmw , napewno kilka osób ja oglądało Dodatki można usunąć ludzie gorsze ulepy reanimowali :) ale chciałbym żeby ktos z nas podjechal i konkretnie to pptwierdzil
Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka