dzięki :)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
na pewno jestem jednak zdecydowany na normalną wersję ( po co mi jednak long jak i tak zawsze będę siedział z przodu a wysoki też nie jestem :)
poza tym er7 i tak ma dużo miejsca bez longa.
Wersja do druku
dzięki :)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
na pewno jestem jednak zdecydowany na normalną wersję ( po co mi jednak long jak i tak zawsze będę siedział z przodu a wysoki też nie jestem :)
poza tym er7 i tak ma dużo miejsca bez longa.
"Dużo miejsca" to pojęcie względne. Jak dla mnie to krótka wersja wcale nie rozpieszcza z tyłu. Przynajmniej w moim przypadku (180cm wzrostu) jak ustawiłem fotel kierowcy pod siebie to z tyłu nie bylo rewelacji jak na tą klase auta. I pomimo że 99% jazdy z tyłu wożę powietrze, to pozostanę wierny longowi :)
Jey zgadzam się jak najbardziej. :D jak przesiadłem się ze swojego wozu do krótkiej e38 to naprawdę nie ma tam za dużo przestrzeni, ja także jeżdżę tylko sam, no czasem z kobita ;) ale przy kupnie e38 też będę szukał tylko Longa, a na marginesie, piękny wóz :medit:
Już chciałem zakładać temat o tym longu ale widze że już jest. Niestety żadnych konkretów :/ Ja chce koniecznie longa a ta wersja silnikowa by mi odpowiadała i wyposażenie tej BMW jest takie jakie mi sie marzy :D No ale co do jej stanu. Wiadomo nerki sie zmieni, wydech da sie przeboleć. Ale jaki jest jej stan? Ktoś ją oglądał? Czy warta uwagi. Bo strasznie mi sie widzi. Aha i coś tak przy lewym światełku jakby maska odstawała :/ No ale to jest kosmetyka.
A i ktoś tam napisał że świeci kontrolka od tracji. A czy przypadkiem ona nie świeci jak sie kontrole trakcji wyłączy?
swieci jak sie ja wylaczy, ale przy kupnie warto zwrocic uwage czy napewno jest sprawna
A po co ktoś miałby wyłączać tarkcję do robiennia fotek? Albo jest zepsuta albo właśnie latał po żwirku bokiem. Tak czy tak :razz:
zajechana jak kon tragaza, i ten prog przed drzwiami pasazera jakis nie prosty sie zdaje. 350tys + daje glowe
Co do skóry się zgodzę, ale swięcąca kontolka trakcji może oznaczać urwaną linkę za 50 pln.. Wiadomo.. może ale nie musi.Cytat:
Zamieszczone przez k.krzysztof
Po zdjęciach widać dość zanidbane auto. Z doświadczenia wiem, że takie auta czasami są jak Kopciuszek ;)
Wzmożona czujność wskazana :)