hehe to będziesz miał MEGA skok cywilizacyjny :D
na pewno ktoś się znajdzie ;)
Wersja do druku
hehe to będziesz miał MEGA skok cywilizacyjny :D
na pewno ktoś się znajdzie ;)
No napewno skok będzie ogromny:) poprostu jak widze e38 to dostaje drgawek:)))
Już nie pisz takich rzeczyz bo Cie nikt do auta nie wpuści ;) Kto to będzie potem sprzątał :P ;D ;D ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
Hehe no nie w tym sensie :D ale jestes kolego dosłowny:) :)
hyhy
Chyba,ze zrobimy szybkiego spota w Koszalinie i ubierzemy Cie na przejarzdzke w duzego durexa ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Damias
A tak na serio to nawiazujac do tematu roznicy e38 z e39 to ja wsiadajac do e39 czuje sie jak w zminiaturyzowanej e38 gdzie wszystkiego mi brak... - wygody,schowkow,zawieszenia,jednym slowem BRAK KOMFORTU I PRZYJEMNOSCI Z JAZDY ! ! ! 8/
Zdecydowanie E38 ! :D
No to pieknie :) teraz wszyscy beda myslec ze e38 to moje pragnienie hehe. Ładnie ładnie.
hehe przejdzie Ci jak wpakujesz w nowy nabytek kilka tysięcy złotych aby ją dopieścić :D później będziesz ją bardzo kochał ale już trochę inaczej :D to jest jak małżeństwo hehe
hej kolego nie jestm z Koszalina ale zcasami tam bywam i niedługo sie wybieram wiec jak chcesz ( bez zadnych niespodzianek- jak to koledzy powiedzieli ) PRZEJECHAC SIE TO SPOKO tylko napisz na PW swoje namiary to jak bede jechał to sie zgadamy
ale wiem ze tez w Kołobrzegu jest jeden a może wiecej kolegów z forum wiec moze oni Ci szybciej pomoga spelnic małe przgnienie :D
Pozdrawiam
Tak sie złozyło ze jestem posiadaczem E38 M62 i E39 M62 , obu z 97r. Jako ciekawostke dodam, ze ceny czesci zawieszenia do E38 sa tansze niz do E39. Poza tym zawieszenie z przodu w E38 jest troche mniej skomplikowane i to rowniez ma wplyw na koszt utrzymania. Wiem bo mniej wiecej co roku robie zawieszenie w jednym i drugim. Ale jest tez druga strona medalu - prowadzenie E39 jest o niebo lepsze, bardziej precyzyjne. Wszystkie elementy sa z alumnium ( w odroznieniu od E38 ) co przedklada sie na mniejsza mase nieresorowana, a dalej na szybsze reakcje kol, wybieranie nierownosci itp. E38 daje oczywiscie wyzszy komfort. Natomiast jesli chodzi o wnetrze to jesli ktos uwaza ze w E39 uzyto gorszych jakosciowo materiałow to niech mi pokaze gdzie, zapraszam :) Materiały sa identyczne, spasowane tak samo dobrze. Jedyne lepsze rozwiazanie w E38 to welurowae uszczelki drzwi ktorych brakuje w E39. W 5tce zwykle gumowe, niestety czasem troche skrzypią.
dokladnie materialy sa identyczne!!!!