ha ha ha dobre.... Dużo właśnie w grudniu wsadziłem w firme i tak dumam.Ale znowu się klaruje jakaś lużna kaska,i tak dumam.Myśle że jak dołoże 5-6 dyszek do mojej to coś się znajdzie.Ale bardziej się skłaniam na ładne X5 4,8.Ale to ciągle marzenia.
Wersja do druku
ha ha ha dobre.... Dużo właśnie w grudniu wsadziłem w firme i tak dumam.Ale znowu się klaruje jakaś lużna kaska,i tak dumam.Myśle że jak dołoże 5-6 dyszek do mojej to coś się znajdzie.Ale bardziej się skłaniam na ładne X5 4,8.Ale to ciągle marzenia.
Pali na zimnym i ciepłym bardzo dobrze, rozrządu nie słychać więc mam nadzieje że sprzedam chociaż w zimę chyba mały popyt jest na samochody...
A co powiecie o tej, http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6yeB8Z.html
wcześniej też gadałem z gościem o wymianie ale powiedział że sprzęgło hydrokinetyczne juz siada i trochę się wystraszyłem... Cena też trochę podejrzanie niska jak z ten rocznik z Prinsem. może ktoś oglądał??
Edytuj posty!
Jeśli jesteś uparty na e65 to na Twoim miejscu nie szukał bym po ogłoszeniach tylko truł du...e jaro5 żeby swoją sprzedał. Gdzies pisał że dużo za auto by nie chciał a z tego co wiem to autko godne uwagi.
Do Jaro5 się będę mógł odzywać jak sprzedam A8;)
To ogólnie jakaś dziwna wersja, ma domykanie drzwi, elektryczną klapę bagażnika, komforty, logic7 a nie ma nawet ogrzewania foteli, nawet uchwytów na kubki nie ma co pierwszy raz widzę w e65.
Edytuj posty!
Da sie jezdzic taka e65. Sam kiedys taka mialem.
Wypalcowane z LG G4
Nie zamienilbym się na Twoim miejscu. Jeżeli masz dobre wtryski i na zimnym przy odpalaniu nie dzwoni Ci rozrzad to zostaw sobie to A8.
Gdyby mnie było stać to w 4.2 TDI przytuliłbym bez wahania <3
Wysłane z mikrofalówki przy użyciu Tapatalka
A w tych silnikach audi 3.0tdi zmenia się rozrząd?