-
Zerkanie na pedały, kiere i lewarek - typowe rady rodem z tvn turbo :D
Po za tym jeden c..j jaki ma przebieg nastoletnie auto. STAN sie liczy. Eh powtarzam sie. wiem. Ale k..a jak dzieci niektórzy :)
A co do autka to mi sie podoba. Ja bym sie wybrał zobaczyć/
-
Kierownica jest wyznacznikiem przebiegu!
Pisanie głupot o sygnetach, pocie, kłopotach z wątrobą, brudnych rekach czy innych bzdur świadczy tylko i wylacznie o głupocie i ciemnocie ośób to piszących, auto ma spokojnie 500tys. A to czy jest w dobrym stanie czy nie i nadaje sie na kolejne 500tys to inna para kaloszy.
-
To jest kierownica w moim e38 przy przebiegu 259tys! Ludzie otrząśnijcie się!
http://s1.tufotki.pl/2015/11/07/pEgNK-raMjQt.jpeg
-
To taka dygresyja a'propos przebiegu do negocjacji.
Diagnosta opowiadał mojemu ojcu, że jeden jegomość zakupił sprowadzone auto, jakąś renówkę.
Wszystko śmigało jak ta lala, do czasu kiedy ktoś w niego wydzwonił.
Przyszły eksperty od ubezpieczenia wyceniać szkodę, posprawdzali, pospisywali i stwierdzili, że licznik cofnięty.
Nie tylko ubezpieczyciel odmówił wypłaty odszkodowania, ale skierował sprawę do sądu o próbę jego wyłudzenia.
Podstawą był właśnie kręcony licznik, którego wskazanie miało na celu podwyższyć wartość pojazdu.
Facet podobno nieźle się napocił, żeby to wszystko odkręcić i udowodnić, że on o niczym nie wiedział.
Do tego auto mu chyba zatrzymali jako dowód w sprawie.
-
Hehe całe forum:-) sami znawcy:-) wszyscy zakładają ze że od nowości ktoś tylko jeździł tym samochodem i nic przy nim nie robił. Jeżeli się dba i pilnuje wszystkiego na bieżąco to przebieg nie ma żadnego znaczenia. Zwłaszcza w tak trwałym samochodzie jak bmw e38.
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
-
Ale co to za bzdury, że przebieg nie ma znaczenia? Ile wytrzyma najtrwalszy, zadbany samochód? 500, 600, 700 tys,? I choćbyś się zes...ł, to w końcu padnie na amen.
-
Staszek - mało widziałeś :)
-
Zdziwiłbyś się. Paroma autami jeździłem też od "nowości" głupia Skoda Octavia (materiały użyte w Skodach są teoretycznie dużo gorsze niż BMW Mercedres czy Audi) przy 380tys. miała kierownice bez zmatowień! Więc o czym my tu mówimy, przestańcie pieprzyć kocopoły - to że ktoś kupił wytyrane auto i teraz na siłe próbuje przekonać że pot, wątroba sygnety, cyganie i Bog wie co jeszcze - jest totalną bzdurą - cudów nie ma, chyba że w Watykanie. macie poprostu auta po dużych przebiegach. dla typowego Niemce paliwo jest tanie jak barszcz - jak woda, jezdza wszedzie i pokonuja duze dystanse z pracy, w pracy po pracy, średnio trzeba liczyc 20-30tys rocznie! Jeśli auto stoi Niemiec je sprzedaje bo jest bezużyteczne i traci wartość! czyli takie 20sto letnie BMW ma min 400-600tys najechane. Dziekuje dobranoc.
-
Moja siostra też ma Skode Octavie.
Uzywaja ja praktycznie od nowosci bo wykupiona z firmy.Przegieg cos koło 360tyś-kierownica wyglada jak pogryziona przez psa.
-
uwielbiam słowo "praktycznie", takie przy stole przechwalanie sie:
"Wiesz ja mam auto z niemiec - od piwewszego wlasciciala - i gdzie po nie byłes? A u handlarza w Radomiu"