-
W drzwiach nic nie ma w schowku tez... Ogolnie czysto w samochodzie :P mam kanape elektrycznie regulowana i nie mam jak pod nia/ za nią spojrzec..
Zauwazyłem jedynie ze głos częsciej wydobywa sie kiedy zwalniam i skręcam przy czym samochod się pochyla, lecz nie zawsze tak jest.. To mi daje do myslenia że jednak pewnie coś gdzieś się wala..
-
Może coś w lodówce ? chyba masz ją
-
WIEM ! W siedzeniu. Kiedyś też tak miałem, coś było luźne, tapicer mi dokręcał pamiętam. Na zakrętach był dźwięk jakby coś sie przestawiło - nie wiem jak to opisać, ale może akurat niekórym może się to kojarzyć z przeturlaniem !/:D
-
Lodowka pusta :) Musze zajrzec do tej kanapy..
-
Ja miałem dziwne kiedyś odgłosy z tylnej kanapy i ciężko było to ustalić.Okazało się że w ściamie grodziowej piszczała blacha co jest w otworze na narty.Ale ty jej nie masz.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
-
Musze jakas malpe na tyl i do bagaznika wpuscic i zobacze czy odnajda ten dzwiek skaczac i lapiac za co sie da..
-
I co? Znalazłeś tego dzięcioła ?
-
Nie.. Jezdzilem na kanapie, przeszukalem bagaznik, lodowke i nic.. tez za kanape zagladalem.. Glos sie rozchodzi mniej wiecej na wysokosci polki z glosnikami.. przynajmniej takie jest odczucie.. Jak narazie temat odpuszczam bo nie mam czasu szukac.. Znajde chwile to bede walczyl dalej.. CHyba ze ktos da jeszcze jakis pomysl?
-
Jedna rzecz co mi do głowy przychodzi, to listwa drewniana za zagłówkami tylnej kanapy. Miałem kiedyś coś takiego, że na nierównościach słychać było z tyłu dziwne dźwięki. Ciężko powiedzieć, czy przypominało to obijające się kamyki, czy coś innego, w każdym razie było irytujące. W półce nie było wszystkich spinek mocujących tą listwę. Założyłem nowe i po problemie.
Usiądź z tyłu, niech ktoś Cię przewiezie, a Ty dociskaj listwę do półki. Jak będzie słychać różnicę, to ona jest przyczyną.
-
U mnie ta listwa kiedyś stukała,trzeszczała a były wszystkie spinki. Nasmarowałem i ciszaaaaaa ..:)
Byłem pewien że amor mi puka :)