No coz, widze gazownicy milonerzy mnie obsiedli. Pas. ;-)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wersja do druku
No coz, widze gazownicy milonerzy mnie obsiedli. Pas. ;-)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Yacek nie masz nic do powiedzenia w temacie to szydzenie zachowaj dla siebie jeśli choć trochę kultury wyniosłeś z domu.
Mam auto na benzyne,na gaz i 3 diesle. Jeśli ktoś potrafi liczyć to niestety gaz jest bezkonkurencyjny i nie ważne czy to się komuś podoba czy nie...
Niestety masz rację gaz jest najtańszy. Miałem 2 auta na gaz pamiętam jak kiedyś był wielki popyt na instalacje tankowalem po 1.5 za litr. Ale ogólnie jakoś nie polubiłem gazu często robiłem krótkie odcinki i nie zawsze auto łapało temperaturę do przyłączenia na gaz a pozatym po 5 latach użytkowania miałem częste problemy z instalacją i jeżeli musiałem jechać z każdą pierdola 30 parę km bo wcześniej nie było kogoś dobrego w okolicy to trochę mnie to irytowalo
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
jak szukasz ladnej e38 to wejdz w dzial sprzedam.
dodalem kilka dni temu :)
milej niedzieli
eeeeeee.... ujmę to tak miłem M62b44 z instalką STAG i KME gold i napradę to jeździło, ale używałem tego praktycznie na odcinki powyżej 10 KM, albo na lataniu całodniowym po mieście ( od urzędu do urzędu itp.), bo nie ma sensu inaczej. Miałem w swym życiu 13 dizelków (Jednym jeżdżę obecnie) i też umiem doceneić zalety silników wysokoprężnych, ale chcę mieć to autko w benzynie bo ... no jak ktoś słyszał V8 przy wyjeździe z wiaduktu, tunelu lub po redukcji biegu to wie dlaczego ;). Czemu wybieram lpg, bo kiedyś gdy litr 95 w zachodniopomorskim dochodził do 5,80 +/- to przejechanie 100 km po mieście kosztowało ok.116 zł, taxi 120 (i cały dzień drinkujesz przy okazji ;) ), a mam znajomego który na taxi jeździ w140 więc też dało by się poruszać z klasą :).