Kij z tymi kołami wątpliwej prezencji zresztą. Za 30 tyś można mieć to cacko na stalówkach! Wyjebane wypierdziane siedem za 30 koła bez wypasu, nie wiem czy znajdzie frajera na to.
Wersja do druku
Kij z tymi kołami wątpliwej prezencji zresztą. Za 30 tyś można mieć to cacko na stalówkach! Wyjebane wypierdziane siedem za 30 koła bez wypasu, nie wiem czy znajdzie frajera na to.
Przepraszam, ze wdepne w rozmowe, kto to jest Musk...?
Aaaaa juz wiem... Chuck Norris mi powiedzial. Przyznam ze nie widzialem jeszcze siodemy w drifcie
Felga fajna. Cena kosmos. Slaby wypas. Kiera lysa. Obudowa kolumny jakas nie bardzo.
Reczny zrobiony z fantazja - do 7er nie pasi za grosz.
Bedzie naprawde dlugooo w sprzedazy...
Tutaj lepsza i tańsza alternatywa http://allegro.pl/bmw-e38-4-4-stance-i5667662856.html
tylko szkoda że styling 93 spawany na 13 cali :)
Następny pług śnieżny... :/
Zawsze się zastanawiam do czego służą tak nisko zawieszone pojazdy ? Jako pług śnieżny się nie sprawdzi hehe ,nie da się czymś takim jeździć w zimie , w lecie w sumie też :) Ludzie pchają kupę kasy w to a ja ostatnio wywaliłem w kąt garażu taką zawiechę z E46 :) Takim autem nie da się jeździć -fakt,że prowadzenie jest dobre ale za każdym razem musiałem się zastanawiać gdzie w moich okolicach są progi zwalniające czy większe garby. Nawet podniesienie auta na podnośniku jest problematyczne. Do kompletu minusów zaliczam zdrapaną podłogę, wydech i listwy. Samochód będący przedmiotem tematu już całkiem mi się nie widzi a cena to już przesada no ale może się znajdzie ktoś kogo stać będzie na ten wspaniały wóz :)
Bo do takiego auta w komplecie (o czym nikt Ci nie powie) jest ….. LAWETA :)
podczepiasz pod GMC taka lawetę na nią "pług śnieżny" i jazda na STANCE FESTIWAL albo inne tego typu imprezy i ogladasz jak małolatki ssaja ci wydech i liżą fele a kolesie dostają "stoja" na widok chromu i lakieru :)
Potem jeszcze ze 2 kółka po hali - bo równo i nie ma progów i znów laweta do domu i szukanie po necie kolejnej imprezy w takim klimacie :)
Takie auto ma wyglądać nie na co dzień jeździć - to taka pop kultura ze USA gdzie każdy ma po 4-7 aut na każdą okazje - w PL jak zwykle 1 fura do wszystkiego - i wczoraj w Bielsku widzę 911 z wepchanym na chama bagażnikiem przez szyberdach - no żenua :)
Auto kompletnie nie praktyczne - ja swego czasu będąc na zlocie czy spocie we WRO jechałem za naszą Kivi - to nigdy więcej :)
Tak że co kto lubi - ja lubię jeździć autem a nie trenować off road na leżącym policjancie przy wtórze kurw i c***ów ze wszystkich możliwych aut w około
Ta druga ma chyba źle ustawioną zbieżność z tyłu...
:laugh: