Nie kazdy czas na okrągło robić żeby auto non stop lśniło. A wypolerowanie duzo ułatwia utrzymać czystość takiego auta ale i tak jakikolwiek syf na nim zaraz widac. Dlatego tez radze sie zastanowic przed zakupem tej 728.
Wersja do druku
Nie kazdy czas na okrągło robić żeby auto non stop lśniło. A wypolerowanie duzo ułatwia utrzymać czystość takiego auta ale i tak jakikolwiek syf na nim zaraz widac. Dlatego tez radze sie zastanowic przed zakupem tej 728.
Miałem kiedyś W123 w kolorze białym i,szczerze mówiąc,było to najłatwiejsze do utrzymania w czystości auto...Pozdrawiam.
Dokladnie tak jest.
Bialy najlatwiejszy w utrzymaniu. Najmniej widac brod.. im ciemniejszy lakier tym bardziej wszystki syfilis widac i zdecydowanie predzej, za to po polerce efekt nie do uzyskania na bialym.
co do tempo to raczej nikomu nie polecam bo to wiecej zlego zrobi niz dobrego.
W temacie juz wszystko zostalo napisane. Autko z bardzo slabym wypasem i bez silnika. Ale jesli ktos szuka golasa z tym motorem to moim zdaniem warto zlukac.
Darekbb rolki ze zdjecia podobnie jak styling 61 o ktorych pisales wczesniej to kola w najlepszym przypadku na zime dla mnie gniot totalny. Balon w 16 calach w 7er wyglada nieciekawie. Ale oczywiscie dla mnie, wiec jak ktos sadzi ze na aucie z ogloszenia jest fajna felga to niech tak bedzie.
Pozdro.
Auto ładne. Jak masz 5 tys na początkowe doposażenie to będzie w miarę ogarnięte. Później reszta.
Z czasem i tak zmienisz na większą pojemność :)
Mialem okazje rok temu przjechac sie e38 728iL w automacie i gazie, i nie mowcie wcale nie jest to zły ani slaby silnik.
Anatol - może trochę nie w temacie ale co polecasz do wypolerowania samochodu ? :D Bo przymierzam się do tego ale nie wiem co wybrać :D
A co do wyboru to faktycznie - im mniej wypasu tym mniej rzeczy do zepsucia się jest, natomiast tą e38 ująłbym tak - praktyczNE BMW 7 :D manual, fotele welurowe, silnik 2.8, golas :D
Jedyne co można by było wg mnie zmienić to całe wnętrze na beżową skórę (może być manualna) i byłoby fajnie już :D a poza tym to w tej cenie poszukałbym czegoś z Niemiec (samemu sprowadzić lub przez jakiś zaprzyjaźniony komis) - często jest tak, że samochód kosztujący 2 tys. euro jest w o niebo lepszym stanie niż taki u nas za 15 tys. zł - w moim przypadku bynajmniej tak jest, samochód kosztował śmieszne pieniądze a i tak jest w stanie wręcz perfekcyjnym w porównaniu do tych "lalek" w Polsce za 13-15 tysięcy PLN...
Mylisz sie. Dobrze wiem jakie maja pierd****niecie , tylko ja po prostu jezdze dosyć spokojnie. M60B30 w utrzymaniu w zasadzie to samo. 2 świece 2 cewki wiecej to tyle do tego brak vanosow. Szukalem 728, ale trafiła sie 730 w fajnym stanie jasna skóra automat za dobra kase 9600 to co sie miałem zastanawiac? Spalanie moje to 15-16 l / 100 wiec przy 728 bylo by podobnie bo tez by to byl automat