-
Sebek nikogo w nic nie chcę mieszać a wręcz przeciwnie chcę wyraźnie odciąć się od wyrażenia Zlot i dlatego staram się ucinać wszelkie dyskusje o Zlocie w tym wątku.......
I jeszcze jedno szkoda że wymazałeś niektóre zdania z moich postów, nie miałem zamiaru w nich nikogo atakować a tylko uzmysłowić że dla "zwykłych" forumowiczów będzie to może jedyna okazja aby się SPOTkać razem bo innej szansy nie będą mieli.
-
Jeśli spot miałby być na mazurach mogę pomóc z organizacja. Polecam ośrodek http://www.mazurskie-marzenie.pl/ ;)
-
1. MC
2. Baja
3. Paul.
4. Prezesław
Przyłączam się do imprezy i przy okazji mały apel. Nie przesadzajmy z cenzurą "XXXX" etc. Jesteśmy już duzi i na dyskusyjne tematy możemy wypowiadać się na poziomie a spotkanie to zwykłe wyjazdowe ognisko dla fanów 7er, które z niczym się nie kłóci (stąd nawet wybrana bezkonfliktowa data).
Pozdrawiam,
Prezes
-
1. MC
2. Baja
3. Paul.
4. Prezesław
5. avecezarave
Bardzo fajna inicjatywa ze strony osób z Warszawy z przyjemnością pojawię się na tym Spocie choćby miał on być w Gdańsku :-)
-
Zapraszamy, każdy mile widziany.
-
Dołączam się, bardzo fajny pomysł....jak tylko będą pieniądze na pewno się zjawię , niestety nadal jestem bez pracy :-(
-
Koledzy chociaż tytuł wątku został zmieniony (nie rozumiem dlaczego i to cenzurowanie zaczyna być zajeb.....e irytujące) nadal jest to
Ogólnopolski Warszawski Spot i chcielibyśmy aby koledzy z całej Polski przemyśleli ten pomysł i dołączyli do Nas w miarę możliwości.
Yaro Nasze spotkanie z założenia ma być budżetowe (nie będzie kawioru ani łososia i zbędnego przepychu) tylko karkówka, kiełbacha, grilowanie i vóda ;-) więc i ośrodek będziemy wybierać taki gdzie będzie swojska atmosfera i dobre ceny. Także tej kaski nie będzie jakoś wiele trzeba ;-)
-
1. MC
2. Baja
3. Paul.
4. Prezesław
5. avecezarave
6. Cristoph
Piszę się na ten wyjazd z wielka przyjenością :-)
-
Prośbą do Administratorów, aby nie edytowali postów i przywrócili poprzednia i właściwą nazwę naszego spotkania "OGÓLNOPOLSKI WARSZAWSKI SPOT"
Pragnę poinformować w/w (SPOTKANIE) wydarzenie nie jest organizowane przez ADMINISTRATORÓW, tylko przez nas OSOBIŚCIE
Właściwa nazwa została tak napisana, aby ludzie z całej Polski wiedzieli że mogą się dołączyć, a nie tylko z warszawy i okolic.
Edytuj posty!!
-