Ale chyba nie sądzicie że auto z usa przyjechało całe ?? Nie ma takiej opcji, 99% była rozbita, pytanie nie tylko nawet jak, pytanie jak była naprawiana !?
Wersja do druku
Ale chyba nie sądzicie że auto z usa przyjechało całe ?? Nie ma takiej opcji, 99% była rozbita, pytanie nie tylko nawet jak, pytanie jak była naprawiana !?
Nie wiem jak w tym wypadku ale nie ma reguły. Mi właśnie płynie 750iL z USA i jest w całości :)
Aldik nie siej postrachu i nie powielaj proszę obiegowych opinii, które maja tyle wspólnego z rzeczywistością co to że każdym BMW jeździ dresiarz :cool:
Nie każde auto z US jest po powodzi,gradobiciu,tsunami,ataku zmutowanych grzechotników i dotykał je Obama :)
NIE MYŚLCIE STEREOTYPAMI !!!!
To że ktoś takie sprowadza/sprowadził nie oznacza że każde takie będzie !
PS
wg mnie to auto w ogóle nie wygląda na auto z US - (lampy przód,tył,licznik,blenda tablicy rej przód tył itd) ale VIN mówi co innego:
Modellbezeichnung: 745Li Ausführung: USA Typschlüssel: GN63 E-Code: E66 Karosserie: Limousine Lenkung: links Türen: 4 Motor: N62B44O0 - 4,40l (245kW) Antrieb: Heckantrieb Getriebe: automatisch Außenfarbe: Schwarz 2 (668) Innenraum: Leder Nasca Beige (U6BA) Produktionsdatum: 06.05.2002 Werk: Dingolfing
Code Serienausstattung Standard Equipment S216A Servolenkung-Servotronic HYDRO STEERING-SERVOTRONIC S229A Dynamic Drive Dynamic Drive S245A Lenksäulenverstellung elektrisch Steering wheel column adjustment,electr. S302A Alarmanlage Alarm system S319A Integrierte Universal-Fernbedienung Integrated universal remote control S403A Glasdach elektrisch Glass roof, electrical S431A Innenspiegel automatisch abblendend Interior mirror with automatic-dip S442A Getränkehalter Cup holder S470A Isofix-System Isofix-System S488A Lordosenstütze Fahrer u. Beifahrer Lumbar support, driver and passenger S502A Scheinwerferreinigungsanlage Headlight cleaning system S521A Regensensor Rain sensor S522A Xenon-Licht Xenon Light S534A Klimaautomatik Automatic air conditioning S645A BMW US Radio BMW US Radio S845A Akustische Gurtwarnung Acoustic belt warning S850A Zusätzl. Tankfüllung Export Additional Export tank filling S853A Sprachversion englisch Language version English S992A Steuerung Kennzeichenbefestigung Control of number-plate attachment
Code Sonderausstattung Optional Equipment S248A Lenkradheizung Steering wheel heater S268A BMW LM Rad Sternspeiche 95 BMW LA wheel, star spoke 95 S316A Automatische Heckklappenbetätigung automatic trunk lid mechanism S323A Soft-Close-Automatik Türen Soft-Close-Automatic doors S358A Klimakomfort-Frontscheibe Climate comfort windscreen S415A Sonnenschutzrollo hinten Sun-blind, rear S416A Sonnenschutzrollo hinten/seitlich Roller sun vizor, rear lateral S423A Fussmatten Velours Floor mats, velours S430A Innen-/Aussensp. mit Abblendautomatik Interior/outside mirror with auto dip S437A Edelholzausführung Fine wood trim S441A Raucherpaket Smoker package S453A Klimatisierte Sitze vorne Climatised fornt seats S455A Aktivsitz für Fahrer/Beifahrer Active seat for driver and passenger S456A Komfortsitz mit Memory Comfort seat with memory S494A Sitzheizung Fahrer/Beifahrer Seat heating driver/passenger S496A Sitzheizung hinten Seat heating, rear S609A Navigationssystem Professional Navigation system Professional S620A Spracheingabe Voice control S650A CD-Laufwerk CD player S672A CD-Wechsler 6-fach CD changer for 6 CDs S677A HiFi System Professional DSP HiFi System Professional DSP S691A CD-Halterung CD holder S785A Blinkleuchten weiss White direction indicator lights S925A Versandschutzpaket Transport protection package
zatem zmienione jest wszystko co amerykańskie - dlaczego? powodów może być ileś
od zmiany bo się komuś nie podobało po konkretny dzwon i zmianę z przymusu
A ja mam teraz auto z USA z czystym carfaxem ....
Sprawdzic i tyle, duzo to nie kosztuje, po co klepać na darmo...
Nie sieje stereotypów - po prostu wiem jak jest :) Mialem z tym doczynienia, mam kumpla co wozi i wiem ze wszytskie - nooo dooobra praaawie wszystkie są walone i jak na usa przypadło MOCNO walone. Nie dyskwalifikuje takich aut - mam wyje...e czy auto było robione czy nie - interesuje mnie żeby prosto jechało i podłużnice nie były spawane, reszta to tylko blaszana obudowa. Może przesadziłem, ale tak w skrócie to było :) Nie chce mi sie rozpisywać ;) Jak auto miało rozwalony zderzak, błotnik, drzwi to nie ma to dla mnie znaczenia... alllegro.. kupujesz nowe... wsadzasz... jeździsz. Ale jak juz było naciągane etc yy to mi juz nie pasuje :)