-
Sebek ,
Mam z nazwy uzytkownika wymienic osoby , ktore mialy wymieniane tam konwertery i po 1000km skrzynia sie psula spowrotem ? Ja do Ciebie nic nie mam , czesci tanie . wszystko fachowo. Z warsztatem w Piensku juz troche gorzej niestety, ale poprawiłem ich naprawe wydałem 2 razy tyle co u nich i rok czasu z głowy bez problemów żadnych . Zreszta wiesz ile razy do Ciebie dzwoniłem po ,,naprawie'' więc znasz temat.
-
@Riki
no mógłbyś wymienić bo tak jak pisałem wyżej oprócz ciebie i Sebastiana z Lubina nikt więcej w mojej asyście i na moich częściach nie naprawiał skrzyni w Pieńsku a cala reszta mnie wogole nie interesuje ponieważ nie dotyczy mojej osoby.
Automatyczne przekładnie to dosyć złożone urządzenia i nigdy nieda się wykluczyć ze po wymianie pewnych elementów za jakiś czas nie dojdzie do następnych usterek.
Prawie nikt nie jest gotowy finansowo na wymiane lub regeneracje wszystkich elementów i robi sie to co najważniejsze.
-
Sebek ,
Wejdz w moje wiadomości i sobie poczytaj z iloma osobami poruszałem temat.
-
No i w końcu wszystko w porządku , kupiłem droga skrzynie o tych samych numerach przelozyli sterownik , zalali olejem , adaptacja i jeździ aż miło oby mniej podobnych wydatków pozdrawiam