Tak porobiłeś te zdjęcia że koloru to wcale nie widać :fish:
Autko ładne ale czy taki indywidual? nie wydaje mnie się
Wersja do druku
Tak porobiłeś te zdjęcia że koloru to wcale nie widać :fish:
Autko ładne ale czy taki indywidual? nie wydaje mnie się
Z opcji individual masz dwie pozycje.
Pierwsza, S209A to szpera 25%,
druga, S940A, może oznaczać dużo, np.
- przednie i boczne kierunki białe
- obszycie mieszka hamulca ręcznego i/lub blend/zapięć pasów, osłon lampek na słupku C, rączek w podsufitce, słoneczników skórą nappa
- tapicerka podłogi włączając dywaniki z miękkiego weluru
- klamki zewnętrzne sygnowane napisem BMW Individual
Natomiast w Twoim przypadku obstawiałbym poniższe opcje podciągnięte pod S940A
Licówki w okół listew z drewna szlachetnego obite skórą Buffalo.
Listwy drewna szlachetnego bez połysku.
Tyle co można powiedzieć na podstawie dodanych zdjęć.
Popatrz co jeszcze masz w aucie i możliwe, że coś podejdzie jeszcze pod tę opcję S940A.
W sumie to dziwne, że nie ma nic wylistowanego więcej. Zerwij siedzisko kanapy i może uchowała się tam kartka z fabrycznym wyposażeniem.
Może na niej będzie dokładnie wyjaśnione co kryje się pod S940A.
@yaz, dlaczego S209A to indiwidual ??
A już myślałem że też mam indywidułum pod domem :)
Że to Individual to chyba nie podlega wątpliwości bo po VINie wychodzi. Pytanie tylko co jest tym Indyvidualem ?? Auto "bidne" ?? Możliwe :) Mówiąc szczerze to nie jest to dla mnie najważniejsze.
Idividual to były dodatki w jakie był wyposażony samochód a które nie znajdywały się w normalnej opcji. Czyli coś ponad katalogowy standard na indywidualne życzenie klienta.
Nie znam cen katalogowych i nie wiem nawet czy był oficjalny cennik tych dodatków ale faktem jest, 750 w długiej wersji tania nie była i na ogół wsadzano tam więcej rzeczy niż przesuwaną i grzaną kanapę bo jak kupować za 100 000 marek auto to te dodatkowe parę tysi różnicy nie robiło.
I nie mówię, że to ma być najważniejsze dla Ciebie i dobrze bo stan auta jest ważniejszy, mówię tylko, że na słowo individual na ogół spodziewa się człowiek większego wow.
Też się zgodzę z Martynką , już widziałem tam też czarny sufit... Niech kolega poszuka co może mieć z individuala , ja osobiście raz trafiłem ( i chyba jest to w historii vin-ów na forum ) individuala z jedną opcją na życzenie - listwy satin color i to był cały individual :-D
Prosty przykład. Kupując bordową na graty dostałem tez VIN drugiej 750. I też było wymienione Individual, choć z wypasu miała tylko szperę i grzane fotele przednie. Oglądając ją jednak zwróciłem uwagę na to, że miała ciemnoszare pasy bezpieczeństwa z czarna lamówką, czyli coś czego przy standardowej skórzanej tapicerce (0226) być tam nie powinno i zakładam, że to był właśnie ten Individual :)