Żeby tylko moje miało aż takie poważne przygody... ; ) A nie co u mnie tylko silnik w przedziale pasażerskim. i podłużnice które klasnęły o siebie.
Wersja do druku
Przypominam tylko, że ja nigdzie nie napisałem, że to auto to złom. Po prostu wytknąłem sprawy, o których ogłoszeniodawca zapomniał wspomnieć. A czy ktoś się tym zrazi czy mu to wisi to już nie moja sprawa.
co zapomniał wspomnieć? Jak Neuf dłubał auto to dla każdego sie podobalo, teraz jak jest do sprzedania to juz złom, 80% waszych aut miało przygody blacharskie , a tutaj jak jest cała historia i to ze zdjeciami to jest źle? a ze malowana 2 razy bo ktos wczesniej spierdzielil robote to zle? jak ci zle auto pomalują to co masz zrobić? jezdzic takim aby nie było malowane 2 razy? czy naprawiasz po lakierniku ponownie? a ktos napisał ze ogołocone auto? gdzie ogołocone? bo wyjety gwint?, zdjęte chińskie BBSy? teraz auto jezdzi na ori alpinach w 20 calach, a gwiny wywalony aby jezdzić komfortowo. Jak można pisać o aucie jak go sie nie widziało? a cena? o tym sie niby nie dyskutuje ale OK, możesz i kupić za 10 tyś na czarnej montanie, bez navi, klapy, drewnianych lampek, rolet, podwójnych szyb, stolikow, lusterek i czarnego sufitu, wtedy może cena nie bedzie "odstraszać" . Dla mnie auto wygląda bardzo ładnie i jest napewno lepsze od polowy forumowych "rodzynków" ktorych z racji wykonywanego zawodu nie raz widziałem. Naprawde nie wiem dlaczego w tytule posta jest UWAGA? naprawde tez nie nie rozumiem Bezi co takiego strasznego widzisz na tych zdjeciach co dodałeś,
@krzywy191
A gdzie napisałem że coś strasznego widzę?
Dałem tylko fotkę delikatnie uderzonego auta po wjechaniu w rów.
Jak również dodałem fotkę auta z 4 kolorem o którym "zapomniałeś " wspomnieć.
Jak już wiadomo auto było:
ciemnno niebieskie,zielone,czerwone a teraz znowu niebieskie(nie znam ori nazw kolorów) a więc było 3x malowane a nie jak wspomniałeś 2 razy.
Macie pecha do tych "lakierników" tam u Was :)
Ale jest alpina 2,8 z kominami....:RpS_lol:
Załącznik 7350
Załącznik 7351
Załącznik 7352
Załącznik 7353
Tu masz wszystkie kolory tego auta. Taka prawda.
prawda jest taka ze na 1 i 2 fotce kolor jest ten sam , słabo tez z kolorami tam u Was? :-)
Po co się kłócić?? Co do pisania w ogłoszeniu o przeszłości auta, to musiałby sprzedawać je w cenie złomu, bo jak ktoś w ogłoszeniu widzi "auto było lekko rozbite"itp. to automatycznie wyłącza ogłoszenie i szuka innych "bezwypadkowych" szrotów.