Kwestia gustu, tez chyba bym wsadzil oryginalne, ale gosc daje takie gratis wiec nie ma problemu :] No chyba sie przejade w weekend.
Wersja do druku
Kwestia gustu, tez chyba bym wsadzil oryginalne, ale gosc daje takie gratis wiec nie ma problemu :] No chyba sie przejade w weekend.
CO do tej wcześniejszej, jak piszesz o mchu i sparciałych uszczelkach to masz rację, jak się pojawił mech to i pewnie grzyb w skórze. Co do tej drugiej, na pewno warto sprawdzić, a felgi i światła trochę psują jej urok..
http://zapodaj.net/195a417d856eb.jpg.htmlZałącznik 7345
To normalne że ta listwa chromowana jest dzielona? Nie powinna być scalona jedna długa od poczatku do konca?
Ja też miałem dzieloną, więc to chyba normalne :P
Ta listwa nigdy nie jest w całości. Tylko trzeba te przednia/ dłuższą przesunąć do tyłu i po sprawie , częsta przypadłość e38.
Jak widzisz herbatkowy ciężko o normalne e38 za lekko ponad 20 tysi :) , ale życzę powodzenia :)
Aaa no to spoko myslalem ze to jakis szwindel. A co do ceny, no ta czarna jest za 26, ogladalem juz 2 sztuki za 18.000 i za 20.000 no i szczerze nie bylem zbytnio optymistycznie nastawiony, nie byly to jakies szroty ale jednak zbyt kiepskie jak dla mnie. Ta za 26 wydaje sie byc ok zobaczymy w niedziele jak bedzie okej to biore i tyle.
Dubel do usuniecia