czyli rozumiem ze "***ang szong" lepszy od Nikian ?? a czy ktos z was jezdzil na Nokianach czy opieracie sie na "podobno"..
Wersja do druku
czyli rozumiem ze "***ang szong" lepszy od Nikian ?? a czy ktos z was jezdzil na Nokianach czy opieracie sie na "podobno"..
Kolega ma zimowe Nokiany w e34 i nie narzeka, z wyważeniem nie było kłopotu. Teraz gdy na ulicach jest jak jest żadnych problemów z hamowaniem lub ruszaniem.
szajs long napewno niejest lepszy od noki, nokian sredniak, ling long absolutnie połka budzetowa,Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
DanielNoV - napisz chociaz jaka cena. Wszyscy sie smiejemy z opon ale nalezy jeszcze wiedziec jaka cena. Wiem ze kazdy powie: masz 7er to stac Cie na opony, ale sam jestem ciekaw ile za sztuke.
Bez obaw koledzy. Sobie raczej nie kupie :hah:
4 sztuki za 1000 zł. Kupiłem nowe felgi, więc pomyślałem, że może czas też na nowe letnie kapcie. Budżet miałem ograniczony, stąd wybór padł na LingLongi [które wtedy rzekomo były w promocji]... no cóż pozostało mi czekać do wiosny, wtedy napisze jakie wrażenia z jazdy.
pozdrawiam
P.S. Krzywy dzięki za słowa otuchy :)
Rzeczywiscie tanio. Czekamy na wyniki testow :cool:
Ja wiem czy tanio...?- 250zl sztuka badziewia gdzie np. pirellki niecale 400zl kosztuja...
Jakoś do mnie te wszystkie chińskie czy tajwańskie opony nie przemawiają. Sam jestem ciekaw jak to będzie jeździło w praktyce i jak będą wyglądać po jednym sezonie.
pozdrawiam
bosman
Anatol ma racje, ja bym nie mowil ze nokien jest trudny do wywazenia bo to zalezy wlasnie od skladowania. U mnie na magazynie czasem zdarza sie ze np taka opona do fadromy spadnie na jakąś zwyklą malutką.. czyli takie 300kg przygniata np przez pare dni good yeara..
to i troche sie odlezy.. zależy to tez od temperatur i natężenia światła.
Osobiscie mam Nokiany i nie nazekam.