czy to nie jest czasami auto kolegi marek ogi???
Wersja do druku
czy to nie jest czasami auto kolegi marek ogi???
Skore, fotele i kanape w pradzie, podlokietniki, OBCIV, rolety elektryczne, pdc, blendy drewna, chromy ta unikalna szybe z cienkimi paskami do grzania (nie wiem jak to sie nazywa fachowo) Dla mnie to bajery bo ja nie mam np rolet czy pdc (jeszcze). Te opcje co wymieniłem to chyba nie standard w e32 prawda? Do tego styl środka i ta kierownica wg mnie ładnie się zgrywa.
kurka to ja mam jeszcze większą kupę bajerów w takim razie :D cieszy mnie to :D a tak ogólnie ważne że właścicielowi się podoba i pogratulować nabytku , jednak po fotach kolegi uważam że dobrze było nie jechać taki kawał
No i sprzedało się auto które nigdy nie miało być sprzedane.
Było to dość mocno wyposażone e32 w longu, wygląda na to że tak zostało bo np. została na nim blenda o którą wszyscy się tu biją ;)
Oryginalnie zjechało z taśmy w 1988/03/04 jako 750iL z wnętrzem full-leather buffalo olive.
Auto pochłonęło kiedyś bardzo dużo pracy i zaangażowania, ale od samego początku jeszcze w oryginale było ciekawe.
http://images39.fotosik.pl/198/8e7a5130183f42c0med.jpg
Jeździło też na zloty przez parę sezonów, na kilku ogólnopolskich byliśmy wspólnie.
Na szczęście ten trafił w dobre ręce. E32 to moje marzenie od zawsze :) jest trochę rzeczy do zrobienia, części juz trochę kupiłem, parę jeszcze musze poszukać, i będzie cieszyć jeszcze długie lata
Może i pewnie jest. Tak działa ta instalacja, że nie czyści lamp, których nie używasz (nie świecą).
a da sie jakoś "okłamać" komputer że te żarówki są dobre?
kolejna rzecz jaka mnie nurtuje to OBC. ponieważ był zmieniony silnik z V12 na M30 3,5, ale nie wiem jak z osprzętem. na liczniku nie wyświelta informacji z komputera (przełącznik kierunkowskazów się wciska lecz nic sie nie zmienia),
i kolejna rzecz to tempomat, który w V12 jest pewnie inny (przepustnica w V12 jest chyba elektroniczna... ale nie wiem dokładnie)
chciałbym te rzeczy powiązać ze sobą. nie lubie mieć w samochodzie rzeczy które nie działają (szczególnie jeżeli chodzi o wyposażenie oryginalne)/
pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc :)
Ok, odnośnie ksenonu znalazłem na Allegro rozwiązanie, moze pomoże :)
te kierunki z tyłu nie pasują za bardzo. No i rączki w suficie machnij na czarno:) a tak zaaaacna furka:)