Doprowadzać takie autko do stanu-igła- pomijając to że pochłonęła by kupę kasy , to musiało by być zaje...ste uczucie ;)
Wersja do druku
Doprowadzać takie autko do stanu-igła- pomijając to że pochłonęła by kupę kasy , to musiało by być zaje...ste uczucie ;)
Dzuda zwracam honor auto kibel, nie mniej jednak jakbym miał wolny garaż to bym kupił i może kiedyś próbował uratować.
Nie ma się przecież o co kłócić ;
- jedym, taka konfiguracja się podoba bardzo i uważają ja za rarytas i wszelkie środki i czas władowali by w jej ratowanie
- innym (w tym mnie) kompletnie nie leży taka konfiguracja koloru nadwozia wraz z kolorem tapicerki i uważaja auto takie za przecietne
Natomiast porównanie tego auta do auta Sebka poza kolorem nadwozia i tapicerki ma niewiele wspólnego bo dzieli je przepaść tak ogromna że szkoda sie rozpisywać
Adasio 100 % racji....... aczkolwiek jakby władować tyle kasy co Seba włożył w swoją to kto wie czy by nie były dwie piękne siostry ;-)
Kombinacja kolorów jest na pewno kontrowersyjna - także ja potrzebowałem trochę czasu żeby do tego dojrzeć :thumb:
Szukałem e32 od długiego czasu i ta sztuka pod względem braku rdzy i stanem technicznym była numerem 1 a do tego limitowana seria.
Bylo by grzechem nie wziasc jej tylko z powodu połączenia kolorów ...
http://i.imgur.com/pWS4Jhh.jpg
http://i.imgur.com/qGhSTsm.jpg
Sebek , mi ona leży i chętnie bym taką śmigał , panowie nie chodzi tu o porównywanie tej z ogłoszenia do śliwki od Sebka bo przecież nie da się :) chodzi o to że to kopia koloru budy i środka ( nie wiem jak z wyposażeniem ) i to jest ciekawe jak dla mnie
Adasio przy zakupie klasyka w celu restaurowania lub / i trzymania go jako zabytek kolor lakieru jak i wnetrza nie ma zadnego wiekszego znaczenia, najwazniejszy jest stan ogolny czyt brak rdzy i w jak najwiekszym stopniu zachowana oryginalnosc.
Oryginal nawet pomalowany w "biedronke" ze sraczkowatym wnetrzem ale 100% oryginal bedzie wiecej warty jak zalozmy czarny ze stonowanym i dopasowanym kolorystycznie wnetrzem
Cóż...
ja tam wole stonowane wnętrza niż to połaczenie
każdy ma inny gust