A jednak jest tragedia.
Wersja do druku
A jednak jest tragedia.
Ja bym się przyjrzał podłużnicom. Wątpie żeby jej nie ukrzywiło
Jak podłużnice proste, to jest sens myśleć o ratowaniu - tak jak pisze Dzuda. W przeciwnym razie odpuść i szukaj innej.
No i bliska siostra mojej o tym samym kolorze i roczniku odeszła w zapomnienie. Ja bym kupił drugie ładne 750, a z tej wymontował wszystko co się da, kiedyś Ci się przyda. Wszystko zależy jaki plan masz na e32.
No i wyrzuć te stożki na miłość boską :)
No mam dobrą wiadomość podlużnice są ok :untroubled: wiec bunia jest ratowana i proszę o trzymanie kciuków by wszystko było dobrze
no i super, oby udało Ci się poskładać do kupy ;)
I tez bym prosił jak ktoś ma na sprzedaż blacharskie elementy to proszę pisac, w piątek bunia idzie do chirurga na operację okazało się ze to twarda sztuka nie jest źle kompletuje teraz blachy, pisałem do Aso Bmw za błotnik wołają 270 zł wiec cena nie jest najgorsza
Witam serdecznie bunia juz prawie złożona zostało tylko kupić przedni zderzak z belka i tutaj moja prośba jak ktoś ma taki zderzak na sprzedaż bardzo prosił bym o kontakt
ja mam zderzak i oddam za grosze ale Ty szukasz od przedliftowego 750 a ja mam z R6 czyli bez tego wlotu po lewej.
ja mam zderzak od 750 przedlifta. Moge sprzedac za 20zł, tylko musiałbyś jakiś transport załatwić bo nie wyśle tego