nie komplet mi podawali, za sztukę ok 50PLN
Wersja do druku
nie komplet mi podawali, za sztukę ok 50PLN
Gdzie ??? Chyba używki ???
ja tam to wyłączyłem i ta funkcja akurat jest mi zbędna, nie przeszkadza mi, że jej nie ma, najważniejsze, że już mi ten błąd nie wyskakuje :)
Nie wiem co i jak może zamiennik, taką cenę mi podał w serwisie w Poznaniu.Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Ogólnie mi kopiecie głowę bo byłem pewien że podawał ceny w granicach 54zł sztuka.
Ogólnie sylwek o jakim przycisku opony ty mówisz? I jak wyglądają te czujniki bo ja nie mam pojęcia. Mam zwykłe wentylki założone (tak mi się wydaje) nigdy nie sprawdzałem nawet bo zawsze jeżdżę na serwisy ogumienia i koła mnie nie obchodzą. Dopompowywanie też robię na stacjach diagnostycznych...
Nikt nie kopie tylko chcemy argumentów . Jeśli jest to cena 50 zł za sztukę może ktoś się skusi dlatego podaj adres bądz nr tel .Myślę ,że zainteresowanych może być trochę ;D
Pytałem dziś w serwisie w Białymstoku - 270 zł sztuka nie koplet.
Chętnie ale BMW OLSZOWIEC zlikwidował telefoniczny dział części i mendy nie podają już ani cen ani niczego co mnie osobiście wku... niesamowicie :/Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Ale po co dzwonic do ASO - http://forum.7er.pl/-vt10363.htm#138845
Wychodzi ok 44 pieniędzy, za co oni chcą 270!!!!!!!!!!!!!??????????????
:560:
Panowie, odgrzeje kotleta, ponieważ mnie również irytuje ciągłe wyświetlanie tego błędu. Pisaliście że można to wyłączyć, ale w sumie nikt nie napisał JAK to wyłączyć, albo jestem ślepy :razz: tak więc bardzo proszę o pomoc. Pozdro