Zamieszczone przez
JIN5
Nie z jedna taka a druga taka sa wszystkie 4 takie same wczesniaj stala na zapasowce. Ogolnie mam screena przez kupnem zamochodu zrodbilem zreszta w archwium otomot jest tez wpis o tym ze w tamtym opisie bylo takie cos "silnik i skrzynia 100% sprawne" a teraz zniknol zapis z opisu wiec jakby cso bylo nie tak mam 100% podstaw twierdzic ze kupujacy wprowdzil mnie w blad, po 2 piszesz o tym ze cos moze kleknac po zakupie, ale nie w dniu zakupu w momencie kiedy sprzedajacy wierzdzal na lawete juz to sie dzialo i 4 inne osoby pozamna byly ze mna i widzialy to samo, wiec tutaj i tak sytuacja jak najbardziej klarowna jest.
Jak juz pisalem jestem daleki od sotosowania roznego rodzajow metod abuy odzyskac swoje ale na razie zapowiada sie ciekawie bo chwilowo nie odbiera odenie telefonow, byc moze jest wszystko sprawne, tylko panikuje ale zawzze trzeba miec Asa w rekawie, jutro bedzie alternator dobry plus moze jutro uda mi sie dostac kolo pasowe do pompy wodt bo bylo juz pekniete a jak nie to bede mial je w poniedzialek to bede wiedzial wiecej, mam nadzieje ze to nic powanego, powiedzcie mi bo ktos wspominal ze ogladal to auto, co stwierdzil po ogledzinach? ogolnie silnik pali na strzala nie dlawil sie rowno chodzil, nie kopcil, stal troche odpalony itp piszczal tylko zacierajacy sie alternator, po zdjeciu z niego paska pisk ustal. Zadnych wyciekow nie bylo, mechanik ktory robil alternator patrzyl i mowil ze od nowosci nic nie bylo ruszane. Byc moze tak jak piszecie wina alternatora i aku lub tej dziwgienki do zmiany biegow. Jesli cos bedzie nie tak podajde do Majewski BMW i tam zrobie diagnoze.