To oznacza, że lusterka nie dają się złożyć powyżej wyższej prędkości, albo masz coś uszkodzone. Obstawiam jednak wariant pierwszy. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Wersja do druku
To oznacza, że lusterka nie dają się złożyć powyżej wyższej prędkości, albo masz coś uszkodzone. Obstawiam jednak wariant pierwszy. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Damias
--------------------------
hmm, 40km/h to juz sporo.... :/
----------------
No ja dokładnych prędkości nie sprawdzałem, ale tak z tego co pamiętam jak się mijałem kiedyś z drugim autem w górach na dość wąskiej drodze, to chciałem je sobie wcześniej złożyć ( widziałem drugie auto już z daleka i chciałem to zrobić wcześniej) no i się nie dało, dopiero jak zwolniłem poniżej 20km/h to się złożyły. Przy 30-40 na pewno się nie dało. A też miałem auto po lifcie.
Ja też nie mogę złożyć lusterek od pewnej prędkości, ale nie wiem dokładnie jakiej :) Szkoda tylko, że nie chcą się same rozkładać, ciekaw jestem, co im jest :)
To będą bardzo niewielkie prędkości. Na pewno poniżej 20km/h ale jak mówiłem dokładnie nie sprawdzałem a więc Damian masz coś nie zicher :/
U mnie prawe jest bez elektrycznego skladania (tak wnioskuje bo bardzo leciutko się je składa ręką) i to składanie z guzika raz działa raz nie :/ wkurza mnie powoli ta opcja i skladam oba ręcznie...
--------------