czadowa !!!
Wersja do druku
czadowa !!!
Auto jest mega ładne, mega unikatowe i mega rzadkie... tylko czy się*sprzeda w Polsce.
Zastanawiam się jeszcze jak by lepiej wyglądało, czy bez tych napisów z tyłu (które są bardzo duże i nie ładne) czy właśnie bez nich, a każdy kto choć troszkę zna się na autkach pomyślałby że to jakieś zwykłe E38 "po tuningu". Bo po prostu z zewnątrz szczególnie na pierwszy rzut oka to autko się nie wyróżnia od seryjnej E38.
u mnie po vinie wychodzi tak
S620A SPRACHEINGABESYSTEM Voice control / nie mam tego ludzika co gada na kierze tylko znaczek telefonu , czyli co ? jak przytrzymam dluzej i niby pogadam coś po niemiecku to powinno zadziałać sterowanie głosem ?
Tak to jest to auto, którego właściciel logował się u nas. Z tego co pamiętam to pisał że ma dwie. Zwykła 750 stylizowaną na Alpinę i właśnie B12. 6.0 wyszło bardzo mało i pojawiają się tylko pojedyncze sztuki. 5.7 znacznie łatwiej dorwać.
Kupując taki samochod nie można nic ściągać ani dokładać. Ma zostać jak jest :P czyli pięknie :P moim marzeniem jest właśnie polift w AlpinaBlue :)
To jest ori Alpina. Znam jej właścicela. Z tego co pamiętam kupił ją w 2008roku w DE - ściągnął osobiście. Przelot raczej org, jak ją przytargał to miała około 100kkm o ile dobrze pamiętam.
Ogólnie jest to miłośnik BMW, i to tych nietuzinkowych.
Wszystko jest napisane w jego temacie ... :RpS_unsure:
Kurde a ja ją kilka razy widziałem w WPR i myslalem ze to jakis sticker tuning na chińskiej feldze.... o ja głupi :)