-
Powiem ci że ja nie nagrywałem z konkretna prędkością płyt z mp3. Jaka była ustawiono taka była i czyta bez problemu. Szybkość nagrania ma znaczenie bardziej przy czytniku navi i płyt nawigacyjnych.
Ja dalej upieram się przy tym że podmienili ci zmieniarkę ale nic straconego! KUP nową zmieniarkę z polifta -ktoś miał na forum nowe w dobrej cenie- chyba SEBEK! A starą sprzedaj jako zwykłą bo przecież działa na zwykłych płytach - one tez często padają więc pewnie nie będzie problemu ze sprzedażą!
-
Skoro czyta Ci płyty z plikami *.cdr, to zmieniarka jest sprawna.
Ważne, żebyś nagrał pliki *.mp3 w trybie "JukeBOX" i tyle. Będzie odtwarzać.
-
Ja nagrywam po prostu mp3 jako dane i zmieniarka czyta bez problemu.
Szkoda ze te zmieniarki nie ogarniają płyt DVD zapisanych jako dane:)
-
Kupiłem nową zmieniarke, zamontowałem i..... dalej nie czyta mp3 ;( ustawienie w mmi na activ, zmieniarka od lifta. Podłączyłem się też interfejsem do starej zmieniarki, nie została podmieniona. Podsumowując nie jest to wina zmieniarki. Jedyne co zauwazyłem że wzmacniacz jest 2004 rok z jakiegoś powodu (AMP) ale to chyba nie ma znaczenia. Mamy jakieś pomysły?
-
Poradzilem sobie, obie zmieniarki byly uszkodzone. Do zamkniecia dziekuje wszystkim.
-
Nie do zamknięcia bo może ktoś skorzysta. Wrzuciłeś trzecią z polifta i ruszyło?
-
Dokładnie tak. Jeszcze jedna rzecz, nie działają płyty nagrane wszystkimi programami.
Programem CDBurnerXP nie czyta, a roxio np juz tak.
-
Ja nagrywam CDBurnerXP i zmieniarka czyta :)
-
Ja zawsze przeciągałem w Windowsie z okna do okna, potem "nagraj" i zawsze działało..