To zdjecie auta z podlokietnikiem innego koloru mnie troche przeraza ...jak ludzie potrafia byc pomyslowi i zeszpecic auto
Wersja do druku
To zdjecie auta z podlokietnikiem innego koloru mnie troche przeraza ...jak ludzie potrafia byc pomyslowi i zeszpecic auto
Zeszpecić to jedno, drugie to to, jak mocno musiał dostać w dupę, że mu się podłokietnik połamał ;)
tak jak z LPG do e65.Ja mam i zrobiłem już 60tyś. i zero problemu.A 260km/h leci kiedy jest gdzie.Mity były są i będą
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Z tymi dwoma dodatkowymi przyciskami pod idrive coś ściemniacie. Mam auto z września 2003r i czytnik DVD w bagazniku a nie miałem tych przycisków dodatkowych ( menu + <> ) pod idrive.
Jak dokupiłem fotele i w komplecie był podłokietnik z idrive z tymi przyciskami to go założyłem i wszystko działało bez kodowania!
Ten podłokietnik nie jest obszyty !!!
To jest podłokietnik od innego auta - przecież widać w nim idrive zatem musiało mieć monitor między przednimi siedzeniami auto z którego jest owy podłokietnik,zatem jest on dołożony do auta a nie jest to oryginał
Powodów może być milion ,a efekt taki ze wygląda to masakrycznie
Pisząc "obszycie podłokietnika" miałem na myśli, że pokrywki w podłokietniku są obszyte skórą, która do III.2003 r. była słabej jakości. Podobnie jak szybko wycierające się przyciski i pokrętła. Nie sugerowałem, że właściciel sam, lub jakiś tapicer dokonał wymiany tylko pokrycia. Całą konsolę można teraz kupić za jakieś marne pieniądze (co prawda nie zawsze pasującą kolorystycznie), zamiast bawić się w jakieś rękodzieło.
Pozdr.
Wracając do tematu: znalazłem auto, które wstępnie mi się podoba jednak ma fotele tylko grzane. Czy łatwo jest wymienić fotele na komforty z masażem, wentylowane, itp? W moim E39 wymieniłem zwykłe szmaciane na skórę, elektrykę, grzanie + pamięć i zajęło mi to jeden weekend. Czy w E65 jest podobnie?
Trudno nie jest tylko kwestia dodatkowych kosztów, nie są tanie. Sam chciałem to zrobić i za komplet miałem zapłacić 4 tyś.
Myślę, że poniżej 2k można znaleźć. A czy pasują fotele z auta po lifcie?