-
W E32 aku jest pod tylną kanapą. Tam raczej wilgoci nie ma. Tak w ogóle, to napięcie ładowania 14,1 V wcale nie oznacza, że ładowanie jest prawidłowe. Jeśli padnie jedna z diód, może być napięcie, ale tylko impulsowe. Normalny woltomierz nie pokaże, że napięcie jest "jednopołówkowe". Myślę jednak, że aku nie trzyma pojemności lub jedna z cel jest uszkodzona. Sprawdź, jakie napięcie jest na klemach. Jak ok. 10 V, to bateria do wywalenia. Nawet rozładowany nie powinien mieć dużo poniżej 12 V.
-
u mnie jest ten sem problem ze wyciąga mi prad jedyny problem jaki mam to to że nie domykla mi sie rygiel od prawych przednich drzwi i czy to moze byc powodem?
-
Mi tez szwankuje zamek czasami sie zamyka za 10 razem
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
-
A "miecze" macie sprawne???
-
te od nawiewów? to ja napewno nie mam sprawnego bo raz sie zalacza a raz nie i nawet jak mam przekrecony zaplon to czasem slychac ze wieje
-
Ja jak przekręce stacyjke to odrazu wieje nawet jak mam wyłączony nawiew
-
Myślę, że kolega ma sprawny "miecz" skoro ma tak młodą dziewczynę :) Ile bym dał, żeby wrócić do tamtych czasów :)
W każdym razie po przekręceniu kluczyka, na wyłączonym wentylatorze powinna być cisza. Jeżeli wentylator się odzywa to masz zwarcie na mieczu. Tak jak napisał capoZe32 pewnie pozwierane tranzystory.
-
rozładowany akumulator
Ten "miecz" bardzo sprawny hehe ;)
Ok , i jak naprawić miecz ? Jeśli sie wg da.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
BMW MANIA
akumulator do wymiany
takie komentarze lubię , dlaczego wymienic akumulator?? bo prądu nie trzyma czy po to żeby nabić sobie posta??
poza ot matiswidnica rezystor dmuchawy tzw miecz moze naprawic kazdy elektronik wystarczy tylko dobrac dobre rezystor i po sprawie