pada dużo dat i w końcu nie wiem czy 3city organizuje 15 czy 22 ten swój zjazd, faktycznie można byłoby polaczyc sily i spotkać się z nimi, ktoś ma tam łącznośc z tą ekipą????
Wersja do druku
pada dużo dat i w końcu nie wiem czy 3city organizuje 15 czy 22 ten swój zjazd, faktycznie można byłoby polaczyc sily i spotkać się z nimi, ktoś ma tam łącznośc z tą ekipą????
Jak ktos rzeczywiscie siedzi w ekipie 3city to fajny pomysl zmotac sie z nimi. Jezeli nie to umowmy sie ze robimy tego 16tego jaka byla pierwsza propozycja i koniec bo nigdy wszystkim nie dogodzimy. Takze jak nie 3city to 16 tylko zdecydujmy gdzie
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
przepraszam żle policzyłem.... ja jestem własnie z 3city...... zawsze spotykamy się 3 sobotę miesiąca. w tym miesiącu przypada 22go zawsze o 19.00 i zawsze w tym samym miejscu Gdańsk- Matarnia parking podziemny...... i przeważnie jestem rodzynkiem bo przeważają 3 i 5 hehe...... oczywiście jak się zbierze ekipa 1, 5, 10 lub 30 :P to robimy objazdówkę gdzieś kolwiek zależy co komu strzeli do bani......no i oczywiście nocny macdonald mniam mniamn hihi.... wiadomo jak coś się dzieje wtedy nas się zjawia sporo tak jak organizowałem gokarty było naprawdę zaj........... znając ich gdy was zapowiem (oczywiście jak się uda) spot 3city oraz 7er może być naprawdę fantastycznie i pobudzi większą grupę ludzi do właśnie tego typu spotkań
W końcu cos zaczyna się zawiązywac:) a więc 16.03 albo 22 z ekipą z 3city!! no to trzeba by chętni się określili!
dokladnie.... czekamy za reszta
Siema chłopaki. Ja jestem za 22.03 w sumie lepiej byłoby wtedy bo większa ekipa a do tego dużo więcej tematów do dyskusji i co za tym idzie dobrych rad. No a tak prywatnie to już wtedy moja bawarka będzie po metamorfozie ;) także pisze się na 3city a wy??
No to lecimy na 3city. Ustawiamy sie na 22go teraz pytanie o ktorej. Czy tak jak oni na 19 czy wczesniej my i razem do nich wiedziemy?
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
hmm no można jakoś wcześniej wtedy się spiknąć i razem wjechać z efektem wow :peace:
tylko teraz rączki zacieram żeby mi zdołali zrobić całe autko :D
Pewnie ze tak. Nawet na 15.00 razem wyskoczyc na tor kartingowy sprawdzic sie pozniej jakas knajpka z obiadusiem no i wtedy sznureczkiem na spota.... Oj byli by zdziwieni :-D
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
mnie tez 22.03 pasuje bo jak pisałem wczesniej nie bedzie mnie w polsce takze mnie ten termin odpowiada miejscówke pozostawie wam do obgadania bo mnie to wsio jedno ;)