Dlatego warto poczekać na słowo samego zainteresowanego :) czy pojedzie na oględziny, a jeśli tak, to czy zda relację.
Wersja do druku
Przepraszam za OT ale widzę że wszystko naszło na właściwy tor ;)
Pozdrawiam kolego i polecam się w sytuacji w której będę mógł się przydać podczas oględzin / zakupu auta
Przyjacielu MotoExpert.
Pisząc to co piszesz nie masz racji i patrzysz subiektywnie, tylko Swoimi oczami.
Po pierwsze forum jest po to aby pytać i poszerzać swoja wiedzę, w tym temacie pyta się o auta, jak ktoś coś wie to pisze o aucie, jak wie o sprzedającym też pisze. Skoro jest taka cudowna to jechać i kupować, tylko że trzeba by było 30% aut z portali kupić bez gadania. Same rodzynki i unikaty... 5 osób klepnie na forum że cudowna i jakiś naiwniak z forum pojedzie i kupi, może i cudowna albo i wtopa zespawana z dwóch części. To dyskusja, jak ktoś che kupić to jak piszesz pojedzie i obejrzy, ale ocena, nawet w teorii spiskowej pomaga być bardziej czujnym i nic złego w tym nie widzę, poza tym jak mówi przysłowie tylko złodziej się złodzieja spodziewa, nasze realia wymuszają takie zachowania i ostrożność!
Po drugie nie każdy jest alfą i omegą jak Ty i nie ma wiedzy, ja osobiście jak pewnie masa ludzi nie byłbym na tyle doświadczony aby wychwycić mankament typu spawane auto z dwóch itp.
Po trzecie komentarzem jednym można skreślić swój profil bo ktoś go czyta, dlatego sprzedawcy zakładają dziesiątki profili. Kup teraz dla Twojej wiedzy po tym jak auto Ci się rozleci na zespawane kawałki klikasz po zakupie i piszesz komentarz.
PEACE! czy jakoś tak to leciało...
Jak to dobrze mądrzejszych od siebie posłuchać ,poczytałem na tym forum o tym sprzedawcy i na paru innych już nawet nie mam zamiaru nic oglądać
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...?f=21&t=229480
http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=27&...2988cf7b27a4e6
Mądrzejsi, czy nie - mało ważne, ważniejsze jest to, żeby sobie pomagać, ostrzegać się przed padakami na czterech kołach i piętnować nieuczciwość, której nie brakuje.
Z czystej ciekawości wrzuciłbym kluczyk na programator i zerknął jak się ma te licznikowe 220 tys do tego co pokazuje kluczyk :)
Lub jak ktoś ma dostęp do ASO sprawdzić kiedy i przy jakim przebiegu jest ostatni wpis.