moje e38 tez to ma.Cytat:
Zamieszczone przez maniakowy
Wersja do druku
moje e38 tez to ma.Cytat:
Zamieszczone przez maniakowy
To jest nic ja wczoraj wymienialem akumulator na nowy i nie dokręcilem klemy od plusa i odruchowo zamknąlem bagaznik bo sie zgadalem z kumplem i final.Beemka absolutnie nie chciala sie odtworzyc i nie chciala zapalic bo nie miala pradu recznie nie moglem bo mam rozwalony zamek w klapie po włamie.Odpalilem z przodu poda maską z kabli i nic odmarzl po 2 godzinach żenada....
Wewnatrz masz jeszcze przycisk otwierania klapy bagaznika wiec po podlaczeniu pradu wystarczylo go uzyc ;)Cytat:
Zamieszczone przez remikm3bmw
Cytat:
Zamieszczone przez remikm3bmw
To najpierw zapraszam do działu PRZEDSTAW SIĘ ---------------->
Co do ogrzewania zamków, występuje to już od wielu lat w BMW. Miałem nawet w E34 z 89r. (opcja) Instrukcja obsługi mówi: "Ogrzewanie zamka drzwi kierowcy- Włącza sie po pociągnięciu klamki drzwi kierowcy do oporu. Czas włączenia jest regulowany automatycznie, co ogranicza pobór prądu"
też miałem po myciu zamarzła mi bunia i nie chciały się zamknąć drzwi od pasażera potem się udało ale nie chciały się otworzyć . Poczekałem aż zrobi się plus na dworze i po problemie.
JAY jak po pociagnieciu kalmki? do gory? czy jak bo nie rozumiem ;(
No tak, pociągasz normalnie klamkę jekbyś chciał otworzyć auto.
Żeby było ciekawiej, podgrzewane są również te czarne plastikowe ramki wokół drzwi (dzisiaj akurat miałem taką w ręku), ale nie jestem pewien, czy każde E38 ma to na wyposażeniu ;)
nom dokladnie to tez sie podgrzewa.