-
1 załącznik(ów)
Dziś byłem w Warszawie obejrzeć taką na szybko znalezioną. Dno i 8 metrów mułu. Jeśli każda nastepna ma tak wyglądać to ja podziękuje w tych pieniądzach jednak...Oczywiście te zdjęcia to nie wszystkie minusy. Z zewnątrz rdza na progach+nadkola+bagażnik. Prawie kierunek lekko stłuczony. Generalnie syf i ubóstwo- wychodzi wieloletnie zaniedbanie samochodu. A szkoda... No cóż może się jeszcze nie zniechęcamy i szukamy dalej ;)
-
-
Tak na pocieszenie, ja oglądałem dwie które stały za 15 w takim samym stanie jak to co pokazujesz na zdjęciach...
-
NIe załamuje się i pociesza mnie to co zrobiłeś. W końcu nie jestem jedyny z tym 'szalonym' pomysłem ;)
-
Daj znać jak znajdziesz nastepną ...
-
A ja nie polecam takich patentów
Kilka razy się na tym przejechałem... nigdy do końca tak nie wyjdzie że kupujesz za 8 wsadzasz 8 i masz to samo co za 16 lub lepiej, no moze jakies pojedyncze przypadki. Generalnie auta nie zaniedbuje sie z dnia na dzień. To że auto długo stoi nie znaczy że wygląda tak jak to na fotkach, dno i wodorosty, auta za 3k zł lepiej wyglądają. To się kumuluje u kilku wlascicieli, nie zrobił tego, nie zrobił tamtego, wychodzi ruda, sraty taty. Zrobisz blacharke, zrobisz skrzynie, zrobisz silnik, zrobisz wnętrze, zrobisz elektryke... całe auto bedziesz od nowa składał? Bez sensu totalnie. Podejrzewam niestety ze wiekszosc tych w okolicach 7-8k tak bedize wygladała. 2 tyg temu oglądałem z kolegą w Piasecznie czarną za 15 - DRAMAT!
-
no czyli nie ma reguły. Sam napisałeś że i ta za 15 dramat :noidea:
Generalnie ostatnio mało ciekawych beti na allegro stoi w rozsądnych cenach. Być może bliżej wiosny- więcej ofert ^^
-
Okej nowe znalezisko prezentuje się tak:
http://tablica.pl/oferta/bmw-e38-3-0...tml#5ea2980e4a
dzwoniłem- gość zarzeka się że wszystko jest OK tylko nie działają przyciski na kierownicy ale to chyba nie byłby wielki problem? Jak wam podoba się kolor? Dość dziwny jak na Bete. W środku troche syf widać może jakby wyczyścił to lepiej by to sie prezentowało. Jutro ma dosłać więcej zdjęć środka na maila.
proszę o obiektywne opinie
-
Wg mnie straszny pażdzież.
-
Trochę dziwne stoi przed myjnią a brudas niemiłosierny.....wygląda na mocno zmęczoną. Jednak można spojrzeć na to z innej strony, może właśnie nie jest wypicowana i wyplakowana i wbrew pozorom nie będzie to jakiś straszny ulep...no sam nie wiem.