No tak koledzy nie myślcie że to świeci jak neon reklamowy.....jednak jak jedziemy ulicą gdzie nie ma latarni i jest ciemno to daje super poświatę....Spróbuje zrobić zdjęcie ale nie wiem czy wyjdzie bo mam tylko SGS 3.
Wersja do druku
No tak koledzy nie myślcie że to świeci jak neon reklamowy.....jednak jak jedziemy ulicą gdzie nie ma latarni i jest ciemno to daje super poświatę....Spróbuje zrobić zdjęcie ale nie wiem czy wyjdzie bo mam tylko SGS 3.
Ja mam , ale ciut słabo daje , w vinie wzmianki brak
Fajny efekt to dawało zawsze. W F02 już nie mam czegoś takiego niestety. Małe ale cieszy.
To w końcu jest podświetlenie wnętrza czy na zewnątrz? :)
pisze w temacie przecież że WEWNĄTRZ :tsk:
w każdym boczku jest żaróweczka .Ona podświetla te listwy plastikowe cos jak nasze ringi.Zeby dostać sie do tej żaróweczki trzeba zdjąć boczek.Może by wsadził ciut mocniejsze te żaróweczki żeby lepiej światełko dawało po boczkach.Ciekawe jak by to wyszło.
Pierwsza rzecz ktorza mnie chyba najbardziej urzekla podczas gdy wsiadlem do E65 pierwszy raz w zyciu w 2006r. - zreszta mam tutaj na mysli ogolnie podstwielenie calego wnetrza wowczas calos zrobila na mnie super wrazenie :)
Tam są zamontowane LED-y,więc to raczej prosta operacja.
Sent from my iPad using Tapatalk.
Pozdrawiam Andrzej.
Foty,foty,foty,pany foty bo u nas tego niema. [e38]
Trudno będzie zrobić,ponieważ to podświetlenie jest widoczne dopiero w całkowitej ciemności.