Z tego co pamiętam to ty Diesla szukałeś a tu 750??? hmmm niezły masz rozrzut
Wersja do druku
Z tego co pamiętam to ty Diesla szukałeś a tu 750??? hmmm niezły masz rozrzut
Auto jest dla mnie IDEAŁEM! Kwestia zweryfikowania stanu, przebiegu oraz historii, jeśli auto bedzie godne uwagi to wybiorę się do WWA po nie po świętach.
ADAŚ bardzo dobrze pamiętasz, ale... - chyba mnie przekonałeś! :D
Dodam nawet że mnie przekonywać nie trzeba, jestem zwolennikiem dużych benzyn, jeśli są dobrymi i trwałymi jednostkami, po tym jak ropa kosztuje ok. 5.5pln jest całkowicie nieopłacalne, tylko no wcześniej przedstawiałem swoją sytuację która mnie skłoniła do wzięcia pod uwagę przy zakupie jednostki 3.0d (CHOĆ MIMO WSZYSTKO NADAL JEJ NIE WYKLUCZAM) bo na silę 750 nie będę na pewno kupował - ta mnie jedynie zainteresowała bo jest naprawdę "dobra".
Mówisz żebym się nie martwił rurką i uszczelniaczami w kwocie 1000-1500zł jest to do ogarnięcia faktycznie z robocizną?
Na forum Sebek ma części do wykonania naprawy i jest instruktaż szczurka chyba jak to robił tak że nie jest to tak straszne jak mówią
Poza tym nie ma żadnej pewności że kupując N62 będziesz musiał to robić? przecież może w ogóle nie dotknąć Cie ten kłopot bo np temat juz załatwiony albo wszytsko ok i nie będzie trzeba tego robić
Jasne że tak, ale jednak trzeba takie rzeczy brać po uwagę
Poproś Vin od sprzedawcy i poproś chłopaków ze Stolycy niech Ci to cudo prześwietla z grubsza,
jak będzie OK to kupuj i się rurkami nie martw, bo to tak jak z babami, i tak cie ciągnie choć wiesz że mogą Cie zdradzić :RpS_biggrin:
Kupuj i ciesz się jazdą
Podane numer VIN : WBAHN81056DT19684
Kogo mogę z WWA poprosić żeby mi oglądnęło z grubsza to autko i prześwietliło?
http://7er.pl/showthread.php/33828-Warszawski-spot
Tu masz listę aktywnych spotowiczów z W-wy
dodam jeszcze Anatol i WojtekD
popytaj może ma który nie daleko i za dobre % pomoże
A pomogą na pewno :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=hzTcGsSkkeI od razu mi się na myśl zasunęło :RpS_biggrin:
Auto bardzo ładnie się prezentuje