Markos, kręciłeś może jakieś inne filmy niż te ogólnodostępne w sieci odnośnie tego zdarzenia?
Wersja do druku
Markos, kręciłeś może jakieś inne filmy niż te ogólnodostępne w sieci odnośnie tego zdarzenia?
serce się kraja?mi się nic nie kraja,dał jej w palnik to dał i jego sprawa bez urazy dla autora tematu,po prostu drażni mnie to jak czytam posty w których piszę się że 7er to świętość nikt nie daje im w p***de bo nie wypada bo to limuzyna itp,jak się ma ponad 200km to się nie jeździ jak trabantem,ja może nie stawiam mojej bokiem,nie pale "laczka" ale tez nie jeżdzę jak relikwią
Manual slychac wyraznie strzal ze sprzegla...
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Dlaczego serce się kraja?
Bardzo ładny popis możliwości auta i kierowcy.Samochody BMW są niemal stworzone do takiej jazdy (oczywiście nie na co dzień, bo nic nie jest w stanie wytrzymać takich obciążeń) ,ale popatrzeć SUPER SPRAWA.
Mnie się nie widzi takie szaleństwo E38. Wątpię, że większość na forum tak kręci bączki i pali gumę bez przerwy:)
Czekam na wypowiedzi, kto jeszcze tak praktykuje...
ja tez bardzo czesto jak mam ochote to wykrece baką czy to e38 czy e34 i nie uważam ze cos zle robie, to moje auto wiec moge robic co chce, a BMW to radosc z jazdy, jeden siedzi w srodku i poleruje plastiki bawiać sie przy tym siurkiem a inny jezdzi poprostu autem,
http://www.youtube.com/watch?v=IOP_sa1VhbQ