Ale Wy głupoty piszecie - sorry ale guzik wiecie o handlu autami :)
Wersja do druku
Ale Wy głupoty piszecie - sorry ale guzik wiecie o handlu autami :)
Na zdjęciach super...poza tymi czujnikami czy cokolwiek to jest...na tylnym zderzaku...wyglądają fatalnie...tak jak Sebek wspomniał...szkoda,że nie zrobił fotek tych newralgicznych miejsc narażonych na rdzę...cena niska a nawet bardzo niska jak na rodzynka z takim przebiegiem i z jednym z najtrwalszych i najmniej awaryjnych silników w całej historii Firmy...Pozdrawiam.
Akurat nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi, ale tutaj to raczej norma. Czy auto ładne, czy auto brzydkie, zjebka i tak się należy. Ja nie generalizuję sprzedawców i aut, jadę oglądam i albo kupuję albo nie. Nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy opierać w 100% na opiniach forumowych odnośnie aut. Moje wg wielu specjalistów z forum, to jeżdżący szrot :) zatem jak na szrot, to całkiem nieźle się trzyma i niech tak zostanie.
Panowie !
Nakierujcie swoje myśli na temat tego e32
ps Otworze Wam temat w innym dziale i tam będziecie wylewać swoje żale !
Tym co podesłali cenne opinie- dzięki
Na fb można zobaczyć kilka fotek więcej.
https://www.facebook.com/media/set/?...4693058&type=3
W niebitym E32 ślady są ale bardzo mało, Miejsca dla nawet nie bitych z moich obserwacji każda E32 ma conajmniej jedno z tych miejsc.
1. Pod filtrem powietrza dla silników M30 wnęka a w niej przewód hamulcowy ( koroduje wokół przejścia przez ściankę) Nawet nie wiecie ile E32 ma tam skorodowane.
2. Miejsca przewidziane na podnośnik ( źle podstawiony podnośnik lub nie właściwy podnośnik)
3. Korozja wokół wlewu paliwa.+
4. Korozja na pasie tylnim bezpośrednio nad zderzakiem wokół.
5. Korozja tylnej klapy szczególnie przy zamku.
6. Korodowanie nadkoli i części tz. trójkąta gdzie jest mała listwa ozdobna.
7. Bywa korozja podłogi lub tylko części gdzie są korki. Niestety wiele nagrzewnic puszcza i takie są efekty.+
8. Korozja rynienki ściany grodziowej z odpływu deszczu/ wody gdzie jest nagrzewnica. Niestety niedrożna rynienka i woda stoi nieszczęście gotowe.+
9. Korozja dolnych rantów drzwi, Jeśli nie zgnite to albo nasze E32 miało wyjątkowe szczęście albo ktoś już to naprawiał
Kupując swoje 7 cieszyłem się że wreszcie mam E32 z bardzo dobrą blacharką. Teraz znam bardzo dobrze ten samochód i wiem co reprezentuje niestety nie jest najlepiej choć wszystko zostalo usunięte i naprawione. Ale co gorsza widziałem kilka rozebranych E32 i ich stan blacharski był druzgocący jeżdzące durszlaki. + zaznaczyłem moje miejsca mam rocznik '89 jedne ślady były minimalne a drugie duże.
Nigdy nie widziałem E32 idealnego blacharsko zawsze choć jeden mankament był. A jeżeli jakieś na takie wygląda to na 99% coś było poprawiane.