Dlaczego już sprzedajesz??
Wersja do druku
Dlaczego już sprzedajesz??
Niedlugo wyjezdzam i z jednej strony nie chce zeby stala tyle czasu ale z drugiej jak nie sprzeda sie do wyjazdu zostaje i bd na mnie czekala :)
Weź auto ze sobą, przyda się nawet żeby zawieźć dupe pod McD po 16 godzinach na zmywaku (żart).
Ja też dużo pracuje, ale życia bez auta sobie nie wyobrażam, choćby... wiadomo kto na kim stawał.
Mam wrażenie, że choćby to była najcięższa czy najbardziej absorbująca praca, to bez auta jest się nikim, zwłaszcza w obcym miejscu.
No zabrac ze soba to raczej odpada ale coraz bardziej szkoda mi jej sprzedawac zwlaszcza dla takich ludzi ktorzy nie doceniaja takich samochodow i za takie pieniadze chcieli by miec nówke sztuke
prawda jest tez taka ze nieuzywane auto niszczeje, Takze moze lepiej faktycznie sprzedac.
ladne auto, chetnie kupie jak bys sprzedawal ;)
Lazar wiem ze bys sie zaopiekowal ale juz mam gdzie ja zostawic a z kazdym dniem coraz bardziej mi szkoda sie z nia rozstawac i chyba u mnie zostanie bo fachowcy ktorzy przyjezdzaja ogladac auto widza tylko ''wady'' hehe a to za niska a to porysowana..