Sterownik hkl do wymiany standard ,nic nie musisz kodować kup wymień i wsio
Wersja do druku
Sterownik hkl do wymiany standard ,nic nie musisz kodować kup wymień i wsio
Kupiłem używany sterownik z gwarancj± rozruchow±. Klapa się ładnie otworzyła, potem ładnie zamknęła. Po jakim¶ czasie (2-3 godziny) jak znów otwierałem, to klapa ładnie poszła do góry, ale w momencie, gdy miała się na górze zablokować, to odbija i wraca pod wpływem siły grawitacji. Płynu nie brakuje, sprawdzałem, nigdzie wycieku też nie ma. Raz działa i trzyma, potem kilkana¶cie razy nie trzyma u góry. Generalnie zawsze się podnosi, jak wcisnę przycisk na klapie, to ładnie zamyka.
Jak potrzymam chwilę klapę u góry przy maksymalnym rozwarciu, to już zostanie w tej pozycji. Czy to co¶ z czujnikiem położenia? Czy dalej problem w HKL?
Dodam, że wczoraj wieczorem nawet się nie chciało podnie¶ć, a dzisiaj rano lata ładnie, jedynie problem z zablokowaniem u góry :)
Panowie czy jeżeli klapa nie zamyka mi się z pilota po przytrzymaniu guzika tzn. że trzeba co¶ zakodować ? dodam że nie działa mi również domykanie szyb przy wci¶niętym przycisku zamykania auta na pilocie, otwieranie wszystkiego działa (drzwi, szyby, szyber dach) klapa bagażnika równiez z pilota się otwiera ale z pilota nie zamyka z przycisku na klapie działa bez żadnych problemów.
Macie jaki¶ pomysł ?
spróbuj zakodować ;)
Inapa tego nie zakoduje...
A czy kto¶ z Was jest w stanie pokierować jak to można zakodować Ncs-em. Jeszcze się nim nie bawilem.
Poszukaj obsluga nie jest az tak straszna... ;)