Wg mnie jest tragedia.
Wersja do druku
Wg mnie jest tragedia.
raczej do niczego to nie pasuje.... ale jak jest w realu to fotki tego nie oddadzą...
Jak z tyłu się dało to dlaczego akurat u tego mechanika nie dało rady z przodu. Przecież to te same szyby (podwójne).
Trochę już na to za późno, ale jak deklarował, że przód wyjdzie tak jak tył a nie wyszedł to ja bym nie zapłacił i żądał najpierw wykonania usługi zgodnie z deklaracją. Albo do widzenia.
Faktycznie, wygląda to komicznie.
Wg mnie jedyną opcją aby je przyciemnić to nakleić folię na zewnątrz. Podwójne szyby faktycznie dają efekt lustra i tego nie unikniesz. Tylne są przyciemnione fabrycznie, więc nie ma szans uzyskania takiego efektu (po prostu szkło jest barwione).
Dziesięć znaków
kolego kup sobie ciemną folię - koszt 12 zł i spróbuj sam przyciemnić a zobaczysz że efekt będzie jak na tyle...
Dziesięć znaków
Kolego a gdzie te szyby przyciemniałeś? W Bp czy w stolicy, sam się przymierzam do przyciemnienia w swojej 7, ale jeśli w zakładzie robią takie rzeczy za 200PLN to może samemu warto najpierw spróbować, folia kosztuje bodajże z 15zł.
PS: ja z Okolic Międzyrzeca Podlaskiego, można się kiedyś spotkać pogadać
Dziesięć znaków
Żadną folią nie uzyskasz takiego efektu jak szkło barwione fabrycznie, nie wiem czy dalsze kombinowanie coś zmieni.