-
Więc niech się wypowiedzą ;-) Ja ze swojej strony proponuję inne miejsce, bo pod Olimpem nie ma gdzie zaparkować. Lepszy będzie parking pod Decathlonem, tam zawsze sporo miejsca. Chyba, że wolicie w K-stawie pod Tesco. Dołączą ludzie z BmwMotorsportKlub.
Mam też inny pomysł, bo spoty na parkingach są nudne. Mam znajomości w dyrekcji KDK Krasnystaw, więc mogę załatwić wejście na "muszlę", gdzie moglibyśmy zorganizować ognisko, kiełbaski i.t.p. Decyzję zostawiam chętnym.
-
zróbmy spot w Lublinie i tylko 7er, zobaczymy czy ktoś będzie chętny
wtedy wybierze się datę i miejsce spotkania
-
Jestem że tak powiem chętny. Do rozważenia proponuję miejsce przy ul. Witosa vis a vis Carrefour gdzie jest niewielki parking i zawsze wolne miejsca.
wysłane z Tapatalk
-
Zależy kiedy to ustawicie... Ja właśnie robię alcantarę więc może zdążę :) W sobote ma lać, niedziela niepewna.
Krasny mi pasuje - dziadków se odwiedze :P 40km od lbn ale fajny klimat
-
Tak, jak pisałem wcześniej, mogę załatwić plac z miejscem na ognisko, czy grilla, więc uważam, ze K-staw nie jest złym pomysłem. Moglibyśmy się zapoznać, pasażerowie wypić piwko i nie byłoby tak sztywno, jak na spotach "parkingowych" ;-)
-
-
Panowie skoro szykujecie grubszą imprezę to ogarnijcie temat jak należy a może więcej osób z dalszych zakątków do Was zajrzy :-) Ja np nigdy nie byłem w Krasnystawie :-)
-
nikt nie ogarnie grubszego tematu bez wstepnego rozeznania.
plan jeat taki:
>>Wy piszcie czy wstepnie bedziecie chetni i kiedy mniej wiecej wam pasuje
>>...a Ty chytrusek sprawdz doatepne terminy, skonfrontuj z prognoza pogody i podaj 3 propozycje terminow.
>>Wtedy niech kazdy napisze ktore terminy wchodza w gre i wybierzemy taki ktory pasuje wiekszej ilosci osob.
...taka luzna uwaga :)
Na szybkie spoty lubelski Felin jest idealny! Na przeciwko jest nawet fajne miejsce na 1/4mili ;)
-
Złoże gwint do końca i mogę wpadać :) To mi zajmie jakiś dzień :)
-
czyli jednak ktoś będzie chętny, to dobrze bo bałem się że temat będzie bez zainteresowania :joyous:
PS: chciałem też poinformować że co piątek o godz. 21:00 pod McDonaldem na ul. Puławskiej w Lublinie
odbywa się ogólny spot BMW