-
Łoho panie to ty fure masz :) dobry stan skór widać zagięcia ale nieliczne pęknięcia + tunel i boczki szyty skórą i wersja drewna polerowanego widzę tam jeszcze żadki schowek /podłokietnik centralny . Naprawdę duży +
Zderzak jak coś to mam niedrogo ;p
-
ile byś chciał za zderzak? kolorze auta? ;p i skąd jesteś
-
Witam kolegę moim pierwszym autem na prawko też było e32 dokładnie w czerwcu tamtego roku i szybko się nauczyłem nią jezdzić parkować itp a przed tym miałem fiata 125p i poloneza z silnikiem rovera:smile:
-
Witam również:smile: powiem jedno ze e32 to niezła szkoła parkowania 491cm robi swoje ! Często jak chce wyjechać spod domu albo zaparkować(też koło domu) tyłem/przodem muszę to robić czasami nawet na 5-8 razy gdyż ulice są wąskie a na dodatek ludzie parkują jeszcze na chodnikach to już całkowita porażka...
-
Jak się przyzwyczaisz to już będziesz Pro. w razie co pisz PW
-
-
Witam, piękna zdrowa seria. Takie e32 to rodzynki na naszych drogach.
-
Co prawda na forum nie jestem jeszcze od roku , lecz auto już mam równy rok i jeden tydzień :) z zewnątrz auto wg się nie zmieniło tylko tyle ,że wymieniłem kierunki z białych na pomarańczowe ori, no i zderzak który dostał strzała , większość wie o co chodzi :P nigdzie nie mogę dostać czarnego... Ale nie po to to piszę :) Chcę podziękować wszystkim którzy pomagają mi w naprawie auta , wasze rady i propozycje są bardzo przydatne :) tym bardziej ,że e32 to moje 1sze auto w ogóle i zacząłem przygodę z motoryzacją z "grubej rury" :) dzięki wam zaczynam sam grzebać przy aucie bez pomocy ojca, teraz po roku zrobiłem się stary bo w końcu mam aż 19lat, hehe , jakoś mam na tyle farta w życiu ze uda mi się dorobić na paliwo i części :) co zaowocowało tym ,że przez rok w aucie wymieniłem:
-klocki i tarcze przednie.
-filtr powietrza
-filtr kabinowy
-pompę wody i płyn chłodniczy.
-odbłyśniki - od forumowicza :)
-żarówki
-kierunkowskazy - od forumowicza :)
-płyn hamulcowy
-drążek środkowy
-wahacz dolny prawy
-załatałem dziurę pod akumulatorem
-tłoczki w zaciskach tarcz
-kupiłem ori głośniki bo nie było... tylko nigdzie gwizdków nie mogę dostać
-ori radio (nie zamontowane)
-wymieniłem butle gazu na nową
-wycieraczki do szyb hehe :)
- i jakąś tonę środków do pielęgnacji środka i lakieru :P
Teraz naprawy:
-naprawiłem podświetlanie tablicy
-naprawiłem żarówki postojowe (uchwyty z przody)
-naprawiłem podświetlanie panelu klimy - dzięki wam :)
-naprostowałem tył po uderzeniu
-naprawiłem termometr- dzięki wam :)
-elektrozawory same się naprawiły nie wiem jakim cudem. ale wieje zimno ze wszystkich kratek i już nie wieje na szybę :)
-naprawiłem nie działający jeden gar na benzynie.
-naprawiony centralny zamek - dzięki wam :)
teraz na dniach wezmę się za licznik i fotele , i jadę do gazowników wyjaśnić kilka kwestii, muszę naprawić jeszcze przednią prawą szybę gdyż nie chce się opuszczać :)
Więcej grzechów nie pamiętam :)
Jeszcze raz dziękuję wszytkim którzy cierpliwie odpowiadają na moje pytania i problemy jestem takim forumowym "człowiekiem pytanie"
Pozdro Pany! :)
-
Witam i ja...:smug:
Widać, że autko ma się dobrze i dbasz o nie należycie...więc życzę jak najmniej usterek do naprawy oraz zadowolenia z jazdy 7er...:RpS_biggrin:
-
Pany mam pytanko hehe :) jaka polecacie farbę do skory ? Mam czarne skory w niektórych miejscach wymagają naprawy mam juz cos takiego jak "szpachla" do skory teraz potrzebuje farbę czarna , która jest najlepsza ? i czym mogę zmiękczyć skore bo mam troche twarda ?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk