Hm... ja tam specem ¿adnym nie jestem, ale chyba Koledzy zapomnieli wspomnieæ o do¶æ podstawowej sprawie. Jey, sprawd¼ czy masz t³uste plamy (jak z oleju) w p³ynie ch³odniczym - i czy po odkrêceniu korka oleju nie ma bia³ego osadu/piany na nakrêtce.
Wersja do druku
Hm... ja tam specem ¿adnym nie jestem, ale chyba Koledzy zapomnieli wspomnieæ o do¶æ podstawowej sprawie. Jey, sprawd¼ czy masz t³uste plamy (jak z oleju) w p³ynie ch³odniczym - i czy po odkrêceniu korka oleju nie ma bia³ego osadu/piany na nakrêtce.
JEY ja z ci wspolczuje tak zaczetej przygody z e38 ale stary podjedz na serwisik jak bys nie mial gdzie to ostatecznie do mnie podjedz to cie zawioze do goscia co sie zna i obada to twoje cudeczko bo jak wiesz chlodzenie silnika w takiej bestii to podstawa ajak juz byl kapitalny remont to moze sie niestety powtarzac wiec trzeba uwazac napisz co dalej z ta przypadloscia
Dzieki Panowie za rady. Jestem umówiony na wtorek rano do serwisu i bêda szukaæ przyczyny. Jak tylko usterka zostanie zdiagnozowana to dam znaæ.
daj jakies fotki auta jestem bardzo ciekawy twojego cacka
pozdrawiam i ¿yczê szybkiej diagnozy z napraw±
wlasnie! ja juz od kilku dni przegladam dzial "przedstaw sie" i nie widze fotek ;(
Oj Jey, kupowa³e¶ tyle czasu auto, a jak ju¿ kupi³e¶ to ........ . Brak mi s³ów :x .Wspó³czujê Ci bo przeczuwam powa¿ne k³opoty. kiedy¶ przerabia³em co¶ podobnego. To znaczy kupi³em i okaza³o siê ¿e kicha.
podaj fotki auta bo cos nieufny jestem ;)
Tak tak Joy koledzy zwracali ci Uwage i wskazywali samochody Pewniki ale z tego co pamietam upierales sie na jakies bajerki ze musz± byæ w twojej nowej maszynie Dla mnie podstawa to silnik!!! bo wymiana silnika zwlaszcza takiego jak Ty masz lub jego remont to kilka dobrych tysiêcy ;( a dolo¿enia bajerku to kilka stówek. :> Bez obrazy ;) Wspó³czuje Tobie mam nadzieje ¿e jako¶ uda sie Tobie to naprawiæ i wszystko bêdzie dobrze. :) Na pocieszenie; z³y pocz±tek to szczê¶liwy koniec takie powiedzenie :D
Fotek niestety nie dodam bo nie mam ich kiedy zrobiæ. Do 7 listopada jestem codziennie od rana do pó¼nego wieczora w pracy. Tak wiêc cierpliwo¶ci.
Swieta racja !!! :medit:Cytat:
Zamieszczone przez komando07