ADASIO prosze bardziej łopatologicznie bo nie ogarniam wszystkiego :)
Wersja do druku
ADASIO prosze bardziej łopatologicznie bo nie ogarniam wszystkiego :)
test DD wygląda tak:
http://www.youtube.com/watch?v=SuH0ZMQ2E3k
robi się go po zakończeniu prac i usunięciu usterek przy DD przy pomocy komputera
natomiast co do ubytki płynu z układu to u mnie leciało z przodu na wysokości dołu zderzaka bardzo lekko i uciekało powoli ale trzeba cały układ przepatrzeć gdzie ucieka :cool:
no nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć?
Ni no to jo rozumia że trza przepatrzec tylko to przechylone auto,pęknięcie ,BC to mnie zamuliło.
sprawdź skrzynie biegów czy nie szarpie, czy wszystkie głośniki w Logic7 grają ( soobwofery) czy nie wyświetla się komunikat "recharge battery" (padający akumulator lub alternator), napewno coś znajdziesz a to argument do zbicia z ceny, dla mnie podstawa to sprawdzić uszczelniacze ( wyzej Jakub napisał jak masz je sprawdzić) jutro czekamy na relacje
Tym komunikatem bym się nie martwił... komunikat wyświetla się po jakimś czasie gdy jest spadek napięcia na postoju... E65/66 bierze tyle prądu że po kilku min wyskakuje ten komunikat. Z tego co się orientuję z ładowaniem nie ma nic wspólnego , u mnie się pojawia a ładowanie mam takie jak powinno być. Było kiedys opisywane tu na forum. Jeśli nastąpi spadek napięcia podczas pracy silnika, wtedy odetnie wszystkie systemy od ABS po ręczny esp i co tam jeszcze jest.
Dziś tam jade! Wieczorem napisze co i jak. Dzieki chłopaki. Bede tu dzis zaglądał, to jak by co to prosze dalej o dobre rady. Pozdrawiam
Jak by co to dzwoń 888-688-169 może coś pomogę ;)
Dobra. Dyma nie puscił,jakies delikatne stukanie w prawej głowicy,logic 7 akurat się zawiesił,opony tragedia(dosłownie) ,Lakier tragedia,przód i prawa strona umęczona w szpachli (masakra) ,Wyciek juz mnie nawet nie interesował Właściciel bardzo miły. Dzięki chłopaki. Szukam dalej. :(
Mnie to nawet ze zdjęć i z opisu już się nie podoba.No i ze stanów, a z tamtąd zawsze coś????
Ale już się przekonałeś to nie ma co pisać na ten temat.
Szukaj ze Szwajcarii