Kto to kupi za taką kase ?! NIe lepiej sprzedać za 1/4 tej ceny niz trzymać po 20 lat na magazynach...
Wersja do druku
ta czarna byla z bytomia wystawiona pol roku temu za 20 tys zł chcialem ja kupic :)
No to tez jest dla mnie dziwne.Wiem, ze czesci nawet z malutkimi defektami np lekka wgniotka na drzwiach ida od razu na szrot, serwisy jeszcze doplacaja za wywoz tego zamiast sprzedac to :( Sądze, ze podobnie jest z takimi czesciami co dlugo leza-tez pewnie to wywalaja, chociaz moze jesli cos jest bardzo rzadkie to wprowadzaja jakies wyprzedaze czy cos...
kto kupi nowe auto jak producenci bedą sprzedawac czesci za bezcen, blok kosztuje 25tys i tyle, klient kupuje uzywany silnik z rozebranego auta, rozebrane auto juz nie jezdzi wiec trzeba kupic nowe, jak upujesz nowe to albo z salonu albo ktos przed tobą je kupił, proste
Może i proste ale bezsensowne...
dlaczego bez sensu?
Lepiej wpychać ludziom nowy badziew jak sprzedać starą dobra konstrukcje w normalnej cenie. Mnie nowe auta nie interesują więc dla mnie to bezsens i tyle.-nie róbmy OT
gdybys mial konkretna kase i zarabiał powiedzmy 50tys miesiecznie jakie auto bys kupił? badziew F01 czy e38?? i nie mowicie ze to jest bez sensu
ja bym kupił e38 i zrobił ją na nówkę bo auto ma w sobie to "coś" nowe mnie jakoś nie pociągają i ten trzeszczący plastyk nie kulturalna praca silnika itp. może i nowe konstrukcje mają jakieś inne bajery ale to nie o to chodzi ;)